Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Allah beni bıraktı mı

Allah beni bıraktı mı

zeze
selamun aleymum yazdigimin ne kadar yanlış olduğunu biliyorum ancak tarif edecek bir sey bulamadim ben imani yuksek olan biriydim yani aklimdan Rabbi hiç cikarmiyordum müthiş bir huşu icerisindeydim bu tarz konu actim daha önce ancak cozum bulamadim dini gorevlerimi yaparken mutlu olamiyorum Allah beni bıraktı mi beni sevmiyor artik diye düşünüp duruyorum nolur bir sey deyin :(( dua edin lütfen

Okudunuz mu?  Gusul abdesti alırken deri kavlaması

Yorum: Allah beni bıraktı mı

arifselim
Aleykum selam. Allah kendisine iman eden ve ibadetlerini yerine getiren ihlaslı kullarını asla yalnız bırakmaz, terketmez. Sana gelen bu düşünceler şeytanın tuzaklarıdır. Bunları bırak ve Allah’ın rızasını kazandıracak salih amelleri arttırmana bak. Allah, kendisine bir yaklaşana, rızası ile on yaklaşacağından asla şüphen olmasın.

Bu kategoride yer alan Ben Ateistim bana islamı anlatın başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah beni bıraktı mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.