Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tüfek ve mermi görmek

Rüyada tüfek ve mermi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda tanıdığım birinin evindeyiz oturuyoruz biri geldi tüfeği tamir ettim dedi ev sahibine verdi , ayağa kalktım bende ev sahibinin eşi sordu nereye gidiyorsun die bende atış yapacam dedim arkadaşımda kalktı tüfeği aldı mermi yokmu dedim aradı buldu uyandım ondan sonra.rüyamın anlamı nedir aceba ?

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

Yorum: Rüyada tüfek ve mermi görmek

arifselim
Bu şekilde görülen rüya Allah’ın izniyle rakiplerine ve kendisine çekemeyenlere galip gelmesine tabir edilir. ayrıca yakınlarından ve sevdiklerinden iyi bir destek görmeye ve arkasını sağlama almaya işaret eder. Daima görülen rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak görmek

Rüyada tüfek atmak

Kayıtsız Üye
İyi günler hocam. Rüyamda teyzemin bahçesindeyiz elimde bir tüfek var. Ahır var be ahır dada bir tane inek var. Elimde ki tüfekle ateş atıyorum ahırın çatısı deliniyo ve ahır ateş alıyo. İnek yanmadan söndürelim diyorum ve hemen su atıp ateşi söndürürüyorum. Korkuyorum bana kızacaklar die nişanlım geliyor sadece ona anlatıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

Yorum: Rüyada tüfek ve mermi görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya maddi sıkıntıları olan kimseler için bir kurtuluştur. Hem ateş etmek ve hemde inek görülmesi hayırlı anlamda olup maddi sıkıntılarını Allah’ın izniyle geride bırakacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçağa son anda yetişmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ormanlık alanda tanımadığım 1 kız ve eski sevgilimi gördüm. 1 erkek daha geldi. Gelen erkek ve eski sevgilim bize zarar verecek diye düşünüp kızla kaçmaya başladık. Doblo gibi bir arabaya bindik. Siyah bir araba gibi hissettim ve araba havalı bir arabaydı filmlerde kötü adamların kullandığı arabalardan. Tanımadığımız kızla arka koltuğa oturduk ve bütün kapılar bagaj da dahil açık duruyordu. Eski sevgilim bagaja bindi bana doğru yaklaşıyordu ama niyeti iyiydi ve kendini açıklamaya çalışıyordu bana zarar vermeyecekti. Birden elime baktım tüfek vardı ve can havliyle ona ateş ettim 1 tanesi bacağına geldi ve çok hafif yuvarlak bir kan oluştu orada uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi

arifselim
Gerçek hayatta da senin bazı korkularının olduğuna ve sürekli endişeli olduğuna işaret olarak yorumlanır. Ayrıca ağzının sıkı olmadığına ve verilmemesi gereken sırları veya bilgileri başkaları ile paylaştığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tufek

Bu kategoride yer alan Rüyada uçağa binmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tüfek ve mermi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.