Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada toprak yemek

Rüyada toprak yemek

eyupakyuz
Hayırlı akşamlar

Hocam annem rüyasında kırmızı toprak yemiş
Baya yemişki bir ahbabamız sen doyasıya toprak yedin demiş
Anlamını anlatırsanız sevinirim
Şimdiden teşekkür ediyorum.


Yorum: Rüyada toprak yemek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada toprak yemek oldukça hayırlı ve güzel anlamaları vardır. Ne kadar toprak yenirse o kadar çok para sahibi olmasına ve zenginliğe işaret eder. Ayrıca rüyada kırmızı toprak yemek tanımadığı kimselerden menfaat elde etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada takip edilmek

Rüyada ağıza toprak dolması.

zeyneeep
Merhaba. 3 kere gördüm bunu ağzım kumla doluydu nedeni nasıl olduğunu görmüyorum. Ağzımdan hepsini çıkarmaya çalışıyodum dökülüyodu ama tamamen bitmiyodu tekrar tekrar doluyodu sanki. Hayla o tadı hatırlıyorum gerçekten hissettim bunu uyandığımdada. Ne anlama geliyor olabilir?


Yorum: Rüyada toprak yemek

arifselim
Rüyada kum genellikle dünya malını simgeler. Bazende bu tür bir rüya çok fazla dünya işiyle meşgul olmak manasında kabul edilir. Daha doğru bir yorum ise ancak rüya sahibinin durumuna göre değerlendirilirse olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tayip erdoğan ve abdullah gülü görmek

Ahmet syv
Merhaba hocam rüyamda eski evimizdeydim mutfağa geçtim ve babam bana sevdiğim kızın adını söyledi ve bir poşet dolusu dilimlenmiş portakal vardı bana ye dedi ve bende bir dilim yedim ve tadı tatlıydı sonra pencereden dışarıya baktım iri tanelerle yağmur yağıyordu ve bende yağmuru görünce sevindim sonra uyandım. Bunun yorumunu yapabilirmisiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

Tohat
Merhaba. Rüyan her yönden hayırlıdır. Kısmetinin hem iş konusunda hem bekarsan evlilik konusunda hem de doğru, iyi ve ahlakı güzel insanlarla tanışarak dostluklar kuracağın, bereketli bir ömür ile birlikte istediğin işleri önün açık olarak gerçekleştireceğini gösterir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçağa binmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm kardeşim rüyamda babamın mezarını kazmışız sadece toprak kalmış onu poşete koymuşlar bende sırtımda taşıyorum sonra küçük bir tabutun içine koyuyorum beyaz giymiş bir erkek çocuğu tabuta bir TL atıyor sonra kendimi genç ve saçlarım gürlermiş görüyorum bu rüyayı gördüğümde hamileydim ve erkek bebeğim vardı etkisinden hala kurtulamadım yorumlarsanız Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada toprak görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında olumlu yönde gerçekleşecek değişimlerin habercisi olan bir rüyadır. Kişinin o anki hal durumuna göre değişen tabirde maddi yönden ferahlamaya, malın artış göstermesine, ilim öğrenilecek kimseye, ilmini artırmaya delalettir. Dua her şeyi değiştirebilecek bir öneme sahiptir. Bu nedenle görülen zaman içerisinde tabir edilmesi daha uygundur.

Okudunuz mu?  Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

rüyada toprak yemek, ayakkabı, Ruyada toprak yemek

Bu kategoride yer alan Rüyada telefona mesaj gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada toprak yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.