Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

kadriye
rüyada bir kimsenin yüzü hariç her yerini yani kendisini görmek


Cevap: Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

NuN
Rüyada Kendini Görmek

Rüyada kendini görmek, rüya sahibinin kibirli olduğuna ve mağrur duruşuna işaret eder. Rüya sahibi malı ile övünmeye bayılan, her lafında parasından ve malından bahseden, bu nedenle de insanlar tarafından yadırganan kişi olarak tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada tevekkül

Rüyada Aynada Kendini Görmek

Rüyada, bir aynada kendine bakarken gören kişi mutlu olacağı olaylar yaşayacağı ve muradına ereceği anlamına gelir. Rüya sahibi için dileğinin kabul olması olarak değerlendirilir.


Yorum: Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak rüyamda evde oturuyordum birden kapı çaldı kapıyı açtım ve içeri boynundan yukarısını göremediğim biri girdi ve koltuğa oturdu ben hırkasından Hz.Muhammed s.a.v olduğunu anlamıştım ve peygamber efendimiz eve girdikten sonra eve çok temiz bir su yağmaya başladı ve dizzime kadar geldi ben peygamber efendimizle konuşmaya çalışsamda peygamber efendimiz bana cevap vermiyordu. Cevaplarsanız çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

Yorum: Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek

arifselim
Merhaba. Rüyan hayırlıdır ve aynı zamanda san bir uyarı ve hatırlatmadır. Peygamber aleyhisselamın görüldüğü rüyalar sahihtir. Bu senin onun sünnetine önem vermen ve amel etmen gerektiği manasındadır. Kendine bu şekilde bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda iki kisi bir bos doya için hafif tartisiyorlardi bende yan odaya girip. bir sürü dosyalari karistirip onlara vermek istiyordum kavga etmesi ler diye Hz. Muhammes efendimiz yatagin basina oturup yandan yüzünü gördüm ve dediki merak etme herkesin bir dosyasi var zaten öyle uyandim etkilendim ilk defa hem sesini duyup yandan görmek birde dosya manasi ne demek acaba

Okudunuz mu?  Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

arifselim
Merhaba. Dosya verilen emekler, işlenen ameller ve karşılığı görülecek olan işleri manasındadır. Peygamber aleyhisselamın rüyada olması o rüyanın sahih olmasına işarettir. Rüyayı gören kimse için iyilik ve ibadetlerini arttırması gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek, rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görmemek

Bu kategoride yer alan Rüyada uçmak ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tüm vücudu görmek ama yüz görememek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.