Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

nur11
Esselamunaleyküm ve rahmetullah kardeşlerim.

bir sualim olacaktı.

dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda dedem ile babaannem hacca gidecekken ben de onlarla beraber umreye gitmeye hazırlanıyordum. çok sevinçliydim. herkese anlatıyordum umreye gideceğimi. içim huzur doluydu. yalnız kısa bir not düşeyim: rüyamda umreye gitmedim. sadece gitmeye hazırlanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada tayip erdoğan ve abdullah gülü görmek

merak ettim acaba neye dalalettir ?

selametle !


Cevap: Rüyada umreye gitmeye hazırlanıyordum.

Ensar2
ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve berekatuh

UMRE YAPMAK

Rüyada umre yapmak, umre yapan kimse için mal ve ömrünün uzun olmasına yorulur. Bir kimse rüyada hac yaptığını veya umre yaptığını görse, o kimsenin ömrü uzun ve ameli makbul olur.
İ. Nablusi

Okudunuz mu?  Rüyada trafik polisi görmek

Tabirde böyle yazıyor kardeşim. Rüyanız hayırlara vesile olsun.


Umre

Kayıtsız Üye
Merhaba. Umre hakkinda bir konu bulamadim ve yeni konu açtım. Rüyamda bir topluluk ile umreye gidilecek fakat herkes değil belli kişiler ve seçim yapılması gerekiyor seçimde ben ve bir kişi daha çıkıyor kim olduğunu hatırlamıyorum ve umreye gideceğimiz haberini alıp çok seviniyorum gittiğimi görmedim sadece haberini aldim nasıl yorumlanmali bu rüya

Okudunuz mu?  Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

arifselim
Merhaba. Rüyada umre için hazırlanmak yada gideceği haberini almak bile çok hayırlıdır. Allah’ın izniyle bir çok sıkıntılarından kurtulmasına ve sevineceği gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada umreye hazırlanmak, rüyada umreye gitmeye hazırlanmak, rüyada umre için hazırlanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada tarlada domates görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.