Anasayfa
18 Haziran 2022, 21:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Üniforma Görmek (imam nablusi)

Rüyada Üniforma Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ÜNİFORMA

Rüyada üzerinizde bir üniforma bulunduğunu görmek, izzete ve büyüklüğe ulaşacağınıza, kadir ve kıymetinizin artacağına alamettir.

Üniforma giydiğini gören, yakında büyük bir mutluluğa erişir. Üniformay ı üzerinden çıkardığını gören, beklemediği bir acı ile karşılaşarak üzülecek demektir.

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Üniforma Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada üniforma görmek içinde bulunduğunuz zor ve sıkıntılı dönemlerin son bulacağına ve iş hayatınızda kazanılacak çok güzel ve huzurlu günlerin gelmesini sağlayacak başarılara yada uzakta olan bir akrabanızdan gelecek olan güzel ve hayırlı haberler ile neşeli günlerinizin geleceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş kırılması

Yorum: Rüyada Üniforma Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız üye
Rüyamda suudi arabistan da oluyorum.orda tıpkı bizim 15 temmuz gibi bir darbe olmuş ve insanlar yargılanıyorlar.

Bir mahkeme salonu var.ve Üniforma lı askerler. Başlarında general,ayağa kalkıp elindeki kağıttan ayaklı bir mikrofonla savunmasını okuyor.diğer insanlar da yetel kiyafetli ve arapça olarak konuşuyorlarve üstünde de soluk yeşil bir üniforma var.Yuzu de kötü

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş görmek

Sonra mahkeme başkanının kıyafetine bakıyorum.tıpkı Türkiye gibi kırmızı yakalı cübbeli var.

Sevgili hocam,son yazdığım 2 mesaj yayınlanmamıştı.sebebini anlayamadım.bir hatam varsa Özür dilerim.saygılar


Yorum: Rüyada Üniforma Görmek (imam nablusi)

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya senin ilgili olarak yorumlanmaz. Bu rüya genel manada toplumsal olayları ve toplumsal olarak çok büyük sorunlara ve bunalımlara alamettir. Bu gördüğün ülke ilgili olması mümkündür. Elbette bunlar sadece birer rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi

Kayıtsız Üye
Sağolun hocam.eğer iyi bir manası varsa inşAllah bizimle de alakası çıkar. Şimdiden ALLAH razı olsun.teşekkürler


Gamzeall
Iyi günler rüyamda bir evin içerisindeydim. Evin içerisinde askerler ve düşmanlar vardı . Düşmanlar Bize karşı bomba atıyolardı . Bende bize attıkları bombaları patlamadan kendilerine tekrar atıyordum . Askerlerden birisi şehit oluyordu ve cenazesini kucağımda taşıyordum . Derken sadece elimde birden üniforma kaliyodu . Elimdeki üniformayla törene gidiyordum. Anlami nedir acaba rica etsem yorumlarmısınız.

Okudunuz mu?  Rüyada tavan akması

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan oldukça hayırlıdır. Hem sana herkesten hatta ailenden bile daha yakın ve sırdaş olabilecek her türlü zor anını kollayan ve yardımına koşan bir kimsenin dostluğuna nail olacağına hem de her tür işinin özellikle çalışanlar için işlerinin tıkırında gideceğine özellikle büyük sorunlarla karşılaşmayacaklarına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birini görmek

Rusyada olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Üniforma Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.