Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:38
missa4
Abone

Nekir ve münker meleklerine doğru yanıt verememekten korkuyorum

Nekir ve münker meleklerine doğru yanıt verememekten korkuyorum

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu

biraz ilginc bir soru olucak ama ben öldügüm zaman kabirde Rabbin Kim, Peygamberin Kim diye sorulara cevap verememekten korkuyorum. İman ediyorum ancak yine de boyle bir korku soz konusu. Ne yapmami tavsiye edersiniz?

Okudunuz mu?  Anne baba hakkı gurbette iken nasıl gözetilir?

Yorum: Nekir ve münker meleklerine doğru yanıt verememekten korkuyorum

@hmet
Kabirdeki durumuzu hepimiz merak eder ve endişe duyarız bu normal ama yapmamız gereken amel etmektir. İhlas ile edince cevaplarda kolay olur inşalah


Yorum: Nekir ve münker meleklerine doğru yanıt verememekten korkuyorum

grebiye
Namazi kil ve cokca Allah (cc) 99 ismiyle sürekli zikir halinde olasinki olum aninda Allahi zikretmekten alikonulmayasin. Kabirdede insaAllah Allah (cc) sana yardim edecektir. O kendisini sürekli zikredenleri elhamdulillah zorda birakmayacaktir kardesim.zikir zikir zikir…. elhamdülillahi rabbül alemin….

Okudunuz mu?  Cinlerin musallat olduğu kişiye nasıl tedavi uygulanabilir?

yanit

Bu kategoride yer alan Peygamberimizin Adalet İle İlgili Sözleri / hadisleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nekir ve münker meleklerine doğru yanıt verememekten korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.