Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:30
sizden95
Abone

Gusül abdestinde saç dipleri

Gusül abdestinde saç dipleri

PANDA
Öncelikle Selamün aleyküm . Ben gusül abdesti alırken saç diplerini yıkamak için iyice kaşıyorum ama hiç emin olamıyorum acaba her heryeri ıslatabilmişmiyimdir diye. sizce kabul olmuşmudur lütfen cevap verin


Yorum: Gusül abdestinde saç dipleri

arifselim
Aleykum selam. Saçları hafifçe el ile yıkamak yeterlidir. Saç çok uzun olsa bile saça su tutulması ile saçların ıslanmaması mümkün değildir. Kendine boş yere vesvese yapmamalısın. Normal saçlarını yıka ve bırak. Bu yeterlidir.

Okudunuz mu?  Kadınlarda İhtilâm Nasıl Olur?

sac gusul, gusul sac

Bu kategoride yer alan Namazda sessiz gülmek namazı bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestinde saç dipleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.