Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:30
sizden95
Abone

Budistlerin bulduğu sporu yapmak

Budistlerin bulduğu sporu yapmak

sorusoran1234
Öncelikle Selamün Aleyküm benim bir sorum olacak ben wing tsun diye bir savunma sporu yapıyorum ama aklıma bir şey takıldı bu sporu budist birisi bulmuş onlar söylenenlere göre bu sporu geliştirmiş yapmışlar kendi dinlerince bir şey eklemiş olmasınlar sporda başlarken bir form var yani hareketleri felan yapıyoruz yumrukları göğüs hizasında yanlara alıp ayakları içeri doğru çekip hareketleri yapıyoruz bunları yapmanın Dinen bir sakıncası varmıdır yani ALLAH muhafaza eylesin imanımız bir sıkıntıya girmesin onlara şey gibi bu hareketleri yapmak yani bu sporu yapmak sakıncalı mıdır cevaplarınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  İmanda sarsılma, vesveseye bağlı dini psikolojik obesyonlar hüküm müdür ?

Yorum: Budistlerin bulduğu sporu yapmak

arifselim
Aleykum selam. Bahsettiğin wing tsun sporu hakkında kimin icat ettiği hakkında kesin bir bilgi yoktur. Sadece bu sporu bir rahibenin geliştirdiği geçmektedir. Spor içerisinde eğer dini bir eylem söz konusu oluyorsa buna dikkat etmelisin. Ama öyle bir şey yoksa bir sakıncası yoktur. Elbette sporda zarar verme ve zarara uğrama söz konusu olmamalıdır.

Okudunuz mu?  Bir Ezan Vakti İle Ondan Sonraki Ezan Vakti Arasında Birden Fazla Masturbasyon Yapmak

spor yapmak günah mıdır

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin babası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Budistlerin bulduğu sporu yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.