Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada patates kızartması yemek

Rüyada patates kızartması yemek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda sevmedigim kızı goruyorum.Yagmur yagiyor o kizla islanmamak için bizim eve geliyoruz.Kapimiz bagli caliyoruz annem aciyor.Bize patates kizartmasi veriyor.Yorumlarmisiniz teşekkürler


Yorum: Rüyada patates kızartması yemek

arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kimse için hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Anlayışlı bir insan olmaya ve ahlakının güzel olmasına tabir edilir. Bazen kişinin durumuna göre kazanıp daha sonra harcadığı parasına veya kaybettiği fırsatlar anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pavyon Görmek (imam nablusi)

Rüyada patates yiyordum

onurkorkmaz
Hocam rüyamda halam 2 defa çatalla ağızıma patetes tutuyordu bende yiyordum. Sabah kendi çapımda biraz yorumlamaya çalıştım ve halamdan bana hayırlı haber geleceğini düşünüyordum. Fazla zaman geçmeden halamdan hayırli bir haber geldi 1. çatal buydu. Akşam olduğunda halamdan 2. bir hayırlı haber daha geldi bu da 2. çataldı. Hocam bu rüyanın anlamı nedir? Rüyayı doğruya yorumlamam normal mi?

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz ile savaşa gitmeyi bekliyorduk yorumu nedir?

Yorum: Rüyada patates kızartması yemek

Tohat
Neye göre tabirlediğinizi anlamadım fakat tabiri bu şekilde değildir. Belki de tevafuk olmuş olabilir. Parasal yönden rahatlayacaksınız veya kendinize zaman ayırarak mutlu olduğunuz şeyleri yapacaksınız şeklinde tabire sahiptir. Rüyaları olumluya yormak elbetteki hayırlıdır. Rüya tabirleri bilinmediği zaman bilgi dahilinde yorumlar akla gelebilir fakat doğru çıkma ihtimali nadir olur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Bu kategoride yer alan Rüyada portakal görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada patates kızartması yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.