Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

Serdarozkok
Öncelikle herkese Selamun aleyküm kardeşlerim. Forumu uzun süredir takip ediyordum fakat ilk defa yazıyorum. Öncelikle konu açmamın 2 nedeni var.

1-Çok garip bir rüya gördüm,hiç tanımadığım ev gibi bir yerde, bir şişe 70lik rakıyı sek kafama dikip bitiriyordum. Daha sonra balkona çıkıyordum ve gökte kara bulutlar görüyordum, göğün rengi sürekli değişiyordu. Sanırım halüsinasyon görüyordum. Daha sonra da arkadaşlarımıda sarhoş görüyordum. Normalde içkiden nefret eden bir insanım babam alkolik olduğu için, bu rüyayı yorumlayabilecek bir kardeşim var mı acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada İftar görmek (İmam Nablusi)

2-Abdest aldıktan sonra (özür dileyerek söylüyorum) yellenme isteği geliyor ve kendimi ne kadar aşırı sıkarsam sıkayım sanki çok hafif bir miktar sessiz kokusuz bir fıs atıyorum (emin değilim) tekrar abdest almam gerekir mi? Şimdi Allah’ın izniyle yatsıyı kılacağım da böyle bir olay oldu.

Okudunuz mu?  Rüyada İskele görmek (İmam Nablusi)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.


Yorum: Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim.

– Bu görmüş olduğun rüyanın yorumu, kötü yollara sapmaya, günah işlemeye tabir edilir. Bu tür rüyalar insana bir uyarı olarak kabul edilebilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

– Eğer ne bir ses nede koku almamışsan bu durum abdestini bozmaz.

Okudunuz mu?  Rüyada İmamı Rabbani Hz Görmek

Ruyada içki içip sarhos olmak

Karabulut
Ben kapali bur bayanim rüyamda farki farki icki iciyorum sonra birseyler oluyor orasi net değil sonra denize biri girecek oluyo onun yerine o girmesin diye ben giriyorum ben girmeyeyim diye baska biride atliyo 3 kisi denize atliyoruz gece gece… sonra sabah oluyor megerki ickiden sarhos olmusum denizin içinde sarhos sarhos konusmusum… sabah bunu bana soyluyolar nasıl utaniyorum bide insanlara rezil olmuşum kapali kiz icmis falan… acaba ne anlama geliyor bide bunu berat kandili gecesi gördüm…

Okudunuz mu?  Rüyada İncili Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

arifselim
Böyle bir rüya tek şekilde yorumlanmaz. Bir görüşe göre maddi ve manevi sıkıntılara girmeye ve üzülmeye işaret ederken diğer taraftan mutluluğa ve huzura kavuşmaya işaret olarak tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İlahi Söylemek görmek (İmam Nablusi)

hlm
rüyamda yeni evlenmiş bir akrabanım istanbuldaki düğününe gitmişim ,evindeyiz insanlar oturuolar akrabam gelinlikli ne zaman eve dönüceğimizi konuşuoruz ,sonra bana bir bardak gelio bir iki kişi aynı bardaktan çmiş bana da uzatıolar , su sanıp içiorum ama içinde içki varmış başımın yavaş yavaş dönmeye başlıo diorum bu içkiymiş sarhoş oluyorum

Okudunuz mu?  Rüyada İsim görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Mal mülk ile tabir edilmekte olup bu malın içerisinde hakkın olduğu kadar başkalarının da hakkı olabileceğine üzerine konman ve hakkı sahibine teslim etmemen haram yeme gibi bir günaha girme ihtimaline, eline geçen paranın tamamen helal olduğundan emin olman gerektiğini işaret eden hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İplik görmek (İmam Nablusi)

Taner
Selamün aleyküm rüyamda bir düğün salonunda merdivenlerden aşağıya inerken önümde bir karı ve koca yürüyordu arkalarından bir küçük çocuk koşarken bu kadının elbisesinin sırt bölgesi yırtılıyor ve aceleci davranıyorlar ve bende çocuğun onların olduğunu düşünerek ağlayan çocuğu onların yanına götürmek istedim sarhoş Bir halde düğün salonunun dışına çıktığımız anda ben yere düştüm sarhoşluğu dan dolayı ve çocuk elimi bırakıp koştu anne ve babasını aramak üzere lakin ben çocuk küçük ve merdivenler labirent gibi karışık olduğundan yardım etmek istedim sarhoş halimle ama yerden Bir türlü kalkamıyordum o sıra beyaz elbiseli güzel Bir kız gördüm beni izleyen ona o sıra sen çok güzel Bir kızsın dedim bu rüyanın tabiri nedir şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada inek saldırması

Tohat
Ve aleyküm selam. Var olan sıkıntılarının çözümleneceğine, sorunlarının geride kalarak artık seni mutlu edip hayatını düzene koyacak, sorumluluğunla ilgilenip işinin gücünün peşinden gidecek ve buna bağlı olarak gelişecek hayatını etkileyecek güzel gelişmelerin olacağına delalet eder. Mutluluktan sarhoş olacağın anlamı da taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İtfaiye görmek (İmam Nablusi)

Babam sarhoş görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.