Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

pittador
merhaba. rüyamda bir binanin onundeyim. tek katli dikdortgen uzeri otlarla sarmasiklarla kapli eski bir mekan. sag ve sol taraflarinda iki kapi var. sol kapidan hristiyanlar sag kapidan Müslümanlar giriyor. ben sag kapiya yakin duruyorum. sonra binanin orta kisminda sarmasiklarin altinda bir kapi daha oldugu anlasiliyor. çok uzun zamandir orda oldugu bilinmeyen bir kapi. Müslümanlar bu kapiyi aciyorlar ve bu kapi artık müslümanların girecegi ikinci bir kapi oluyor. arkami donuyorum peygamber efendimiz devenin uzerinde biraz dusunceli Müslümanlara bakiyor. net goremedim. devesi ve kendisini siluet olarak goruyorum. ve bu kapinin acilmasi müslümanların bir zaferi ve ferahlamalari olarak degerlendiriliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Prens Görmek (imam nablusi)

bu ruyanin benim sahsi yasamim uzerine ve tum Müslümanlar acisindan yorumu nedir.


Yorum: Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya olarak sahih bir rüyadır çünkü peygamber aleyhisselamın içinde olduğu rüyalara şeytan giremez. Bütün müslümanlardan ziyade bu daha çok seni ilgilendirir. Sana kurtuluş yolunun sünnete uymak olduğuna işaret vardır. ayrıca en doğru yorum ancak kişinin durumuna göre yorumlanmasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Perde Görmek (imam nablusi)

rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek, peygamber efendimizi devenin üzerinde görmek, rüyada peygamberimizi deve üzerinde görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamber efendimiz evime geliyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada peygamber efendimizi deve üstünde görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.