Anasayfa
24 Nisan 2023, 10:41
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

ezgihat
selamunaleykum çok istediğim bir şey konusunda kararsz kalıp istihare yattm 3 gun rüyamda beyaz kırılıp cope atılmıs bır tepsı ve kırmızıya boyanan uzun agaclar gördüm uyanınca kalben işey hissetmedim ama namazını kılarkn ıcıme huzur doluyordu bu konuda ne yapmam konusunda kararsız kaldım ?


Yorum: İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu kararsız kaldığın iş için istihare yapılabileceğinden emin ol. Ayrıca istişareyi de önceden etmiş olman gereklidir. Bu gördüğün rüya olumlu değildir ama asıl olan içine o konuda gelen kalbinin bir yöne meyletmesidir. Eğer için rahat etmediyse bir daha yapabilirsin.

Okudunuz mu?  İstiharede birden fazla renk görmek

Yorum: İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

Kayıtsız Üye
bebek ,stediğim için tedavi önermişti doktorum ama ben karasız kalmıstım o yuzden yatım istihareye. tekrar yapıp hayrlı görürsem hem hayırsız hem hayrlı olmus olacak bu sefer hangisine tamah etmem gerekli.


Yorum: İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

Tohat
Bu kararsızlığın önüne geçebilmek adına istihare sayısı bir değil yedi defa önerilmiştir. Rüyanın olumlu veya olumsuz çokluğuna göre yapacaklarınızın hayırlı veya şer olduğuna karar vermenizi kolaylaştırır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında karpuz

Kayıtsız Üye
Dun gece istihare yaptim sevdigim cocukla evlenmem hayirli mi hayirsiz mi olur diye ama rüyamda yakin bir arkadaşimin beyaz ic giydigini yani beyaz atlet ve beyaz don giymisti sonra birden baktim beyaz donun ustune bordomsu(kirmizi) bir don giydi ustu beyaz alti ise bordoydu(kirmizi)..cocuk da gecen sene beni sevdigini soylemisti ama ben onu sevmiyodum kabul etmemistim o yuzden hiç iliski yasamadik simdi ise seviyorum onu. O da uc gun sonra askere gidecek çok cok iyi biri .. ruyam ne anlama geliyor ne yapmaliyim yardımcı olur musunuz Allah rızası için

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında hacca gitmek

Tohat
İstiharede zıt renklerin aynı anda görülmüş olmasından dolayı rüyayı tanımlayabilmek adına uyandığında içine düşen hisse bakmak gerekir. Bu his rüyandaki renginde destekleyicisi olur. Bunu söylemediğin için bir şey diyemiyorum. Bunu göz önüne alarak niyetinin hayırlı olup olmadığını anlayabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, ben sevdiğim adam benim için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım dün gece. Rüya gördüm ama kırmızı ve beyaz renklerini birlikte gördüm. Önce bir şekilde karnımdan bıçaklandım kanadıgını gördüm bir kaç yerim daha kesilmişti sonra kim oldugunu hatırlamıyorum biri benim karnımı ve diğer yerlerimi beyaz yara bezleriyle sardı sonra uyandım. Sizce bu rüya hayırlı mıdır? İçimde hala kararsızlık var kalbime göre de hareket edemedim. Bi de sevdiğimle aram şuan çok kötü açıkça söylemek gerekirse ayrıldık bunu göz önünde bulundurmak gerekir mi

Okudunuz mu?  İstiharede suya girmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ayrıldığınız halde istihareye yatmanız kararsız olduğunuzu gösterir. İstihare rüyanız da bu kararsızlığınızın göstergesi olmuş. Fakat tavsiye edilen uygulama istişarenin önceden yapılmasıdır. sonuç alınamazsa istihareye yatılır. O zaman emin olabilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,görücü usulü evlilik için ben ve evleneceğim kişi aynı gece istihare yaptık. Ben çeşitli rüyalar görüp uyandım. Aklımda iki rüya kaldı. Birinde kırmızı takım elbiseli lacivert gömlekli yüzü belli olmayan bir erkek vardı. Diğer hatırladığım rüyada baklava vardı. Evlenceğim kişi ise rüyasında,yüzü belli olmayan birinin kullandığı beyaz bir bisiklet görmüş. İkimizde rüyalarımızda farklı renkler gördüğümüz için bu evlilik bizim için hayırlı mı karar veremedik. Yorumlarsanız çok seviniriz

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında siyah köpek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle durumlar meydana geldiğinden renkler çok da önemsenmez. Uyandığınızda huzur ve mutluluk duymanıza bağlıdır. Buradan yola çıkarak hayırlı olup olmadığını bilebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Tedavi olmak hayırlı ama nasıl bir tedavi uygulanacak o şer olabilir. Tedavi olun ama haram ile tedavi olmayın demiş peygamber Efendimiz…

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ve duasıyla ilgili

istihare renkleri, istiharede kirmizi gormek, istiharede kirmizi renk gormek

Bu kategoride yer alan İstiharede para görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.