Anasayfa
30 Temmuz 2023, 11:09
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında siyah köpek görmek

İstihare rüyasında siyah köpek görmek

Kmlgzgn
Selamünaleyküm Rüyamda 2 adet köpek apartmanın dış kapisinda bağlıydı fark etmedim ilk başta ben farkedince havlamakya başladılar bu iki siyah köpek biri dışı biri erkek güçlü yapılı köpeklerdi erkek olan tasmayi kopardi ve beni kovalamaya başladı ben apartmanın üst katlarına doğru koşmaya başladım çıktıkça yükseğe çıkıyor çatılardan çatılara atliyordum köpek birden adam olmuş takip ediyor onun ulasamiyacagi şekilde uzun mesafeli aramalar yapıyordum ve gizlendim bulamadı. .


Cevap: İstihare rüyasında siyah köpek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sizin bir düşmanınız olduğuna alamet eder. Sizin mutlu olmanızı ve başarılı olmanızı çekemeyen ve size sürekli düşmanlık etmek ve zarar vermek isteyen birisinin varlığına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir. İstihare açısından bu rüya olumsuz olarak tabir edilir.


Yorum: İstihare rüyasında siyah köpek görmek

Kayıtsız Üye
Tek başima bir yerdeydm tanımadigm bir şehir bir yerdn arabaya bindm dolmuşa.sonra gidecegim yere pek gitmk istemiyordm bir sokaktn geciyrdu araba bissurü lokantanin falan olduğu bir yer burda iniyimde biraz dolaşiyim iyi gelr diye düşndm indm arabadan. sonra o lokantalara giderken bir yer var otel gibi onun içinden geçmem gerkiyr sonra kapiyi bir adam açiyr.meğerse adami taniyrmuşm sonra bir kadın geliyr kadinla ne yaşamışsk kadn beni pek sevmiyr galiba ogullaryla evlnmemi istememişlr evlenememişz adamda o yüzdn bana karşi mahcup ama kadnda beni hiç sevmiyr.sonra onlrn yanindan gidiyorm kocaman böyle hol gibi bir yeri geçerek.lokantalrn oldugu yere geliyrm.çok fazla kalabalik insanlar var bissürü.her dükkanda da boyle poģaca börek faln görüyorm böyle satıyorlar.hatta tavuk döner gibi ama şişte poğaça dönüyr.bende bişeylr istiyorm yemek için. istihare rüyasında bunu gördm aceba manası nedir

Okudunuz mu?  İstihare namazı ve duası nasıl olmalıdır?

Yorum: İstihare rüyasında siyah köpek görmek

arifselim
Bu rüyan istihare için net ve açık bir işaret içermiyor. Bu rüyadan uyanınca olumlu yada olumsuz olarak gelecek olan his sana daha net bir işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse bir daha tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir beyaz kirlenmis hastalıklı köpek görüyorum . Arkadaşımla ara sokakta yürürken . Köpeğin zehirini kokuyla hissediyoruz ölecek gibi oluyorum arkadaşım beni bırakıp kaçıyor ben de orda yere düşüyorum yerde 3 -4 tane ölü siyah köpek beyaz köpek ustune geliyor yerde kicuk kirmizimsi siyah kanlar var birine dirseğim değiyor bir anda ölecek gibi oluyorum kopek kulagimi ısırdı kulak agrısıyla uyandım gece 4 te .4 saat agri surdu simdi uyandim agrının a sı yok . İstihare ruyami yorumlarmısınız .

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında balık görmek

arifselim
İstihareden uyanınca eğer rüya görülmüş ise bu zaten senin içine olumlu yada olumsuz olduğu hissi gelir. Bu rüyan açık bir şekilde istihare için olumsuz manada tabir edilir. Ayrıca istiharede önemli olan kişinin içine doğan hissidir bu his daha doğru bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle bizim mahallede bir eve bir şey alip ya da vermeye gidiyormuşuz. Annm yanimdan tam ayrildigi vakit kahverengi bir köpek bana saldırmak için geliyor, annemle aramda iki üç metre var. Annem köpeği görüyor ama bir şey yapmaz belki diye geri dönmüyor aksine işini hemen halletmek için o eve yöneliyor. Ben çok korkuyorum köpek üzerime havliyor ama zarar verdiğini hatırlamıyorum. Evlilik için istihareye yatmıştım yorumlarsaniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında deniz görmek

arifselim
Bu rüya ile istiharenin olumlu yada olumsuz olduğunu söyleyemeyiz. En doğrusu ise senin içine o konuda gelen hissindir yani kalbinin bir yöne meyletmesidir. Rüya ise eğer anlamı çok açık olursa işaret olarak kabul edilebilir ama kalbin meyletmesi daha doğru bir işarettir.


Kayıtsız Üye
merhaba
baldızımın gerçektede küçük bir kaniş siyah köpeği var. İstihare rüyasında baldızım ile beraber bu siyah köpeği gördüm köpek beni görünce havlayarak bana doğru koştu ancak birden havaya zıpladı ve sırtı üstü yere düştü ve kasıldı, sanki beli kırılmış gibi bir şey söyledi baldızım ama telaşlanmadı düzelir bu dedi. sonra uyandım sabah ezanı okunuyordu ezan sonunda tekrar uyudum. bu sefer 2 tane ayrı ayrı keçi kurban ettirdiğimi gördüm birinci keçi beyaz veya beyaza yakındı kan görmedim. ikinci keçi kahve renginin kızıla çalan bir rengiydi bunu 2 kişi tuttu birisi gırtlağını keserken biriside bacağından bir kesik atarak kan akıttı.

Okudunuz mu?  İstihare gerçek mi ?

Önemli bir işimin hayırlımı değilmi niyeti ile yattım. Bu rüyadaki yorum sizce nedir.
Ertesi gün tekrar yattım ancak bir şey görmedim. Bugün tekrar yatacağım yorumunuzu rica ederim.


arifselim
Merhaba kardeşim. Görmüş olduğun her iki rüyan içinde şu manaya işaret etmektedir diyemeyiz. Bu durumda senin içine doğan hissine yani kalbinin neye meylettiğine bakman gerekir. Bu his zaten rüyadan daha açık bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Calisirken farkli bir isyerinle gorusmelerim oldu,gorusme sonucu ise alindim fakat gidip gitmeme konusunda tereddut yasadim.istihareye yattigim aksamin sabahinda ruyami çok net hatirlamamkla beraber;bir is yerinde uzun zaman calimisligimi gördüm,fakat bu yerde saldirgan bir kopek oldugunu gördüm.fakat bu kopegin bu kadar uzun bir sure bana saldirmamis olduguna sasirmistim.ve uykudan uyandim.cok uzun zamandir rüya hiç gormmemistim.istihareye yatipta bir rüya gormemde beni çok sasirtti.Selamlar

Okudunuz mu?  İstihare sonrası kafa karışıklığı

arifselim
Aleykum selam. Rüyan olumlu yönde yorumlanır. Ayrıca istihare esnasında veya uyanınca senin kalbine olumlu mu olumlu değil mi şeklinde bir his gelir. İşte bu his sana zaten en açık işaret olarak kabul edilir. Ayrıca bildiğin ve güvendiğin kimselere de danış sonra Allah’a tevekkül ederek bir karar ver.


Gönül yolcsu.
Selamun aleykum.bir konuda yapip yapmama hakkında kararsız kaldığım için istihareye yattim hayırlı olacak mi diye.farklı farklı rüyalar gördüm ama hatırladigim rüya yanımda kardeşim sanırım var onunla beraber karanlık yolda yürüyoruz ve ben ona bu karanlık yolda nasıl yürüyeceğiz diye itiraz ediyorum, öyle söylediğim gibi önümüzde bir kamyon ya da tır carpmamak için duruyor son anda görüyoruz biz de ve rengi de siyah ya da koyu griydi.sonra yolumuza devam ediyoruz yanımızdan siyah renginde hayvanlar geçiyor köpekti sanırım onlar bişey yapmasınlar diye aralarından geçiyoruz ve sonra bir kadın önümüzde beliriyor bize yürümemiz için yol gösteriyor. Ruyami yorumlayabilirseniz sevinirim

Okudunuz mu?  İstihare namazı ve karar anı

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyan sana açık bir işarettir diyemeyiz. En doğru işaret ise senin kalbinin neye yöneldiğine bakman gerekir. Bu sana en açık işaret kabul edilir. Şayet için rahat etmemişse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Gri ve beyaz boyalı bir bina gördüm en altında bodrum katında bir dükkan vardı duvarı sarı boyalı ve iki büyük köpek gördüm biri koyu kahve diğeri kremli bejli alacalı çok çirkin köpeklerdi yalnız korkup çok ıssız bir yerdi korkup uzaklaştım oradan


arifselim
Rüyanı çok net hatırlıyor olabilirsin ve seni çok da etkilemiş olabilir lakin bunu özel şekilde tabir edecek bir yönü yoktur. Sadece köpek görmenin çok fazla yorumu vardır ve tek başına tabir edilmesi doğru olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba kızım için bir talibi için istihareye rüyasına niyet ettim yattım rüyamda siyah bir köpek görüyodüm önce korkuyodum yavaşça kafasını okşadım sonra köpek bana sarılıyodu oda seviyodu beni köpeğe karşı korkum geçtti içime güven hisi doğdu orda uyandım anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  İstihare namazına niyet nasıl yapılır?

arifselim
Merhaba. Sadece rüya ile hareket edilmemelidir. Çünkü asıl önemli olan işaret kalbinin hangi yöne meylettiğidir. Gördüğün bu rüyan ise çok berrak bir işaret değildir. Eğer için rahat etmemişse istihareyi bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Evlilik istiharesinde siyah ve beyaz köpek gördüm köpekler o kisiyi kovalarken ben oturuyordum benim yanımdan geçip bana bir şey yapmıyorlar onu duvara sıkıştırıyorlardı hayra mı yormak lazım şerre mi


arifselim
Bu rüya olumlu değildir. Ama yinede istihare işaretinde en önemli olan şey kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Bu his yani kalbin bir yöne meyletmesi sana en isabetli işaret olur. Eğer için rahat etmediyse 7 sefere kadar istihaereye devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
İstihareye eski sevgilimin hayırlı olup olmadıgını görmek niyetiyle yattım.Rüyamda iki tane çok büyük köpek gördüm.Renkleri beyaz degildir siyah kahverengi karısımı diye hatırlıyorum ve onlar dısarıda bogusuyo gibilerdi bende camdan onları izlerken bir tanesi cama doğru saldırdı ben camı kapattım ama cam kırılmadı.Daha sonra evin kapısında çok yakın bir arkadaşım onları izliyodu köpek içeri girdi ve onu köpek balıgı gibi agzının içine aldı tam bu kısımda korkarak uyandım.Sabah bu rüyanın etkisiyle korktum niyetim için

Okudunuz mu?  İstiharede pirinç pilavı görmek

arifselim
İstihare yapabilmek için öncelikle o kişinin evliliğe uygun biri olup olmadığını araştırmak, danışmak ve istişarelerde bulunmak gerekir. Bütün bunlara rağmen kararsız kalan kişi istihare yapabilir. Ayrıca istiharede önemli olan işaret senin kalbinin hangi yöne meylettiğidir. Bu his sana bir işaret kabul edilir. Gördüğün rüyan sana bir işaret olmaz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda siyah geyiğe benzeyen bir köpek oluyor çok masum üzerinde mavi semer takmışlardı.birde aydınlık bir yer hayvanları besliyorum bir otobüs çarpıyor bana hafifçe nişanlım kenara çekiyor bir şey oldu mu diye her yerim kırıldı diyorum ama kan vs bir şey yok aslında.birde beyaz şeffaf terlik gördüm şeffaf benim sarıya dönük terliğim var zaten onu gördüm aldım giydim. istiharemin anlamı nedir

Okudunuz mu?  İstihare Namazı Niçin ve Nasıl Kılınır?

Tohat
Hayırlı günler. Ailevi veya iş ile ilgili konuları halletmek için girişimde bulunabilir veya yola çıkabilirsin. Rüyanın geri kalan kısmında umduğunu bulamayacağın yönündedir. Elbetteki en iyisini Allah bilir fakat istihareyi bir kere yapıp bırakmakla olmaz tabi. Hakkında hayırlısı olsun.


Kayıtsız Üye
Bir dostum, benden ayrılan erkek arkadaşımın benim için hayırlı olup olmadığı anlamak için istiareye yattı. Rüyasında beni bir sonbahar zamanı bir bahçede görmüş. Orayı siyah köpekler basmış. Çok korkmuşuz. Sonra yüzünü göremediğimiz biri bizi kurtarmış. Daha sonra rüyayı gören dostum, beni elimde siyah fidelerle görmüş,. Ben onları dikmek için toprağı bile kazmışım. Arkadaşım vazgeçirmeye çalışmış ama ‘açınca çok güzel olurlar’ demişim. Sonra rüyayı gören dostum ‘başı siyah olanın, sonu da siyah olur’ diyerek beni fideleri dikmekten vazgeçirmiş.
Sonrasında da beni çok güzel sahil gibi bir yolda yürürken görmüş. Dostumun kalbine zorluklardan sonra feraha kavuşacağım şeklinde bir yorum doğmuş. Bu nedenle sormak istiyorum. Bu istiare rüyası eski arkadaşımın benim için hayırsız olduğuna mı, yoksa yaşadığım ayrılığa sabredersem mutlu olacağıma mı delalet eder?
Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  İstiharede beyaz ve siyah görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın içeriğine bakıldığında da arkadaşının içine doğan yorum doğru kabul edilebilir. İstihare hisle alakalı olduğuna göre ilk rüya neye niyet edildiyse hakkında hayırlı görünmektedir. Fakat yedi defa tekrar etmek ve yedinin sonunda yatacak olan kimsenin kalbi neye yakınsa o hayırlı kabul edilir. İstihareye niyetlenirken ne için yatıldıysa rüya ona yoneliktir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istihare rüyasında siyah köpek görmek, istihare de siyah köpek görmek, istihare rüyasında köpek görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında hem beyaz hem siyah görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında siyah köpek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.