Anasayfa
30 Kasım 2022, 1:57
missa03
Abone

Kaynana ile oturmak istemiyorum

Kaynana ile oturmak istemiyorum

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ben yurt disinda yasiyorum. kayinbabam la yasiyorum. Kaynanam 10 senedir olmus. Kayinbabam baska bir kadinla 10 senedir evli ama Esi turkiyede simdide vizesi cikti buraya getirecek. Ama ben artik beraber oturmak istemiyorum. Cunku artik esimle ozel bir haystim olsun istiyorum. Bunu kayinbabama soyledim. Beni tersledi. Daha da ustune sende ektigini bicer sin dedi. Ama ben zaten kaç senedir bakiyorum artik ozel bir haystim olsun istiyorum. Bide Esimin annesi bile degil. Esimde istemiyor yabanci bir kadini ewinde. Bunda bana bir gunah varmidir. Yoksa mecburmuyum kabul etmek te. Allah katinda günahı varmidir ne yapmaliyim sizce.

Okudunuz mu?  Zina eden kadının nikahı düşer mi ?

Yorum: Kaynana ile oturmak istemiyorum

Şem’a
Bakmak ve beraber yaşamak zorunda değilsiniz ama kırmadan dökmeden kocanızla istişare edin onlara yakın bir yere ev kiralayın, maddiyat gitsin ama huzurunuz gitmesin.
Allah hayırlı kapılar açsın size ve bize


KayinbabaVe kaynana

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ben yurt disinda yasiyorum. Kayinbabam da 8 senedir benle kaliyor. Bende artik ozel bir hayatim olmasini istiyorum. Kayinbabamda 2.evliligini 10 yil önce yapti. Ama bir turlu vizesi olmadigi için getiremedi. Bu sene getirdi. Ben gelmeden önce artik kayinbabama beraber oturmak istemedigimi karisi gelince ewini ayirmasini soyledim yapmadi.bende karisi gelince surat yaptim bazen laf dokundurdum ewlerini ayirmasi için. En sonunda kayinbabam bana anneme varincaya kadar laf atti burda bana bir gunah varmidir. Ben cunku çok soyledim ewini ayirmasini baska carem kalmadi cunku artik benfe biktim. Boylelikle bana bir gunah varmidir. Yoksa illa beraber mi oturmsyi kabul etmeliyim

Okudunuz mu?  Sekine duası Kuranın hangi cüzde ve hangi sayfada?

Yorum: Kaynana ile oturmak istemiyorum

arifselim
Aleykum selam. Beraber oturmak zorunda değilsin. Ama birbirinizi üzerek değil, eşinle istişare ederek ve güzel bir üslup ile bu yapılmalıdır. Kadının ayrı bir evde oturmayı istemesi hakkıdır ama bu daima iyilikle yapılmalıdır.

Bu kategoride yer alan Tüm belalar şanssızlıklar beni buluyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaynana ile oturmak istemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.