Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
sizden8
Abone

İntihar eden kişinin imanı hakkında

İntihar eden kişinin imanı hakkında

umutaltan24
Selamun aleykum arkadaşlar benim ablam geçen yıl intihar etti kendisi depresyon hastasıydı başına gelen herşey için Allahı suçluyordu hatta haşa küfrediyordu kendince bir kadercilik cebriyye inancı vardı benim sorum kendisi ölürken imanlı mı ölmüş oluyor ebedi cehennemdemi kalacak Allah’a ve peygambere inanan birisiydi

Okudunuz mu?  Faiz günahı aldığı şeylere yansır mı?

Yorum: İntihar eden kişinin imanı hakkında

Platonic
Aleyküm Selam. Allah’a ve Peygambere inanan birisi haşa Rabb’e sövemez. Söverse dinden çıkar. Yaptığı şeyden sonra tövbe etmişse amenna, fakat tövbe etmemişse Kafir olarak ölmüş oluyor. Kader konusunu tartışmak dahi mantıksızdır. Kadere iman etmeyen kafir olur.

Bu kategoride yer alan Nmazda hapşurduktan sonra ''Elhamdülillah'' demek namazı bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İntihar eden kişinin imanı hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.