Anasayfa
16 Nisan 2022, 16:33
missa06
Abone

Cünup olduğumuz nasıl anlaşılır ?

Cünup olduğumuz nasıl anlaşılır ?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm şimdi biraz ayıp olacak ama içimin rahata kavuşması gerek şimdi bende şöyle sorun var. Daha dün gusül abdesti aldım başıma hemen kötü bir şey gelince ,birisi bana karışınca,rezil olunca(v.b) şeylerde hemen cünup olduğumu zannediyorum bu doğru mu ? Yapmak istemiyorum ama nereyi açsam sapık şeyler geliyor yani illaki bir yerde karşıma çıkıyor yapmıyorum ama görünce tedirgin oluyorum cünupluk olduğumuz nasıl anlaşılır ?

Okudunuz mu?  Hz Ömer mezarı nerede?

Yorum: Cünup olduğumuz nasıl anlaşılır ?

arifselim
Aleykum selam. Bir şeyi görmekle yada bir şey işitmekle cünüp olunmaz. Cünüp olmak için cinsel ilişkiye girmek veya meniyi isteyerek getirmekle meydana gelir. Senin anlattığın şekilde cünüp olunmaz. Her müslüman en azından bir İslam ilmihali kitabı olmalıdır ve o kitabı baştan sonuna kadar defalarca okumalıdır.

Okudunuz mu?  Belde-i emin ne demektir ?

Yorum: Cünup olduğumuz nasıl anlaşılır ?

Kayıtsız Üye
Saolun bir sorum daha olacak ben 3 gundur bunla uğraşıyorum gusül abdesti aldıktan sonra idrarimi yapıyorum ve idrardan sonra damla damla sıvı geliyor onu durdurmaya calistigimda çıktığı yere yapışır aynı meni gibi yardım edin Allah rızası için

Okudunuz mu?  Peygamberimizin rumlara karşı düzenlediği seferler nelerdir?

Yorum: Cünup olduğumuz nasıl anlaşılır ?

kucukfakih
Sorundan anladığım kadarıyla;
İdrarı gusülden önce yapmak gerekir.Zekerin içinde kalan meni idrar yoluyla dışarı çıkar.Gusülden sonra idrar yapılırsa yine aynı sıkıntı ile karşılaşılır.Haceti halledip sonra gusül abdesti alınırsa zekerde temizleneceği için sıkıntı kalmaz.Bunlar yapıldıktan sonra istibra yapılması uygun olur.(İstibra:erkeklerin yürüyerek,öksürerek veya sol tarafa yatarak beklemesi,yani idrar yolunda damlalar bırakmaması)

Okudunuz mu?  Kapanmak istiyorum ama annem açık

cunup olup olmama.nasil..anlasilir, cünüp olduğunu nasıl anlarsın, cenabet olduğunu nasıl anlarsın

Bu kategoride yer alan Birinden şüphelenmek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünup olduğumuz nasıl anlaşılır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.