Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Vücuttan meni gelmesine sebep olacak durumlardan kaçınmak için neler yapmalıyız?

Vücuttan meni gelmesine sebep olacak durumlardan kaçınmak için neler yapmalıyız?

Kayıtsız Üye
Hayal etmememiz gerekenleri hayal edip şehvete düşmekten nasıl uzak durabiliriz?
Kalbi karartan, insanı islamdan,hayadan uzaklaştırıp kalbi kirleten bu durumdan uzak durmak için ne gibi yollara başvurabiliriz?


Yorum: Vücuttan meni gelmesine sebep olacak durumlardan kaçınmak için neler yapmalıyız?

arifselim
İman en güzel en değerli nimettir. İmanı korumak ve günahlardan sakınmak için ibadetleri eksiksiz yerine getirmek, ahlakı güzelleştirmek, kuranı kerimi sık sık okumak, dua ve tesbihle uğraşmak önemlidir. Bunun yanı sıra en önemlilerinden bir tanesi de ilim öğrenmektir. İlim insana doğruyu ve yanlışı görmesine vesile olur.

Bu kategoride yer alan Hatim Bittikten Sonra 14 Adet Secde Ardarda Yapılabilir Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vücuttan meni gelmesine sebep olacak durumlardan kaçınmak için neler yapmalıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.