Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada serum takılması

Rüyada serum takılması

Kayıtsız Üye
Rüyada koluna serum takıldığını görmek
Selamün aleyküm hocam. Ben rüyamda koluma serum takıldığını ve göbeğimden iğne yapıldığını gördüm. Göbeğimden yapılmasını istemiyodum ama yapılıyodu. Bunun tabiri nedir acaba?


Yorum: Rüyada serum takılması

arifselim
Aleykum selam. Serum takılması ile iğne olduğunu görmek hayırlıdır. Serum takılmasının anlamı, dertlerine, sorunlarına ve hastalıklarına çareler bulmasına işaret edilmiştir. İğne vurulmak ise, kişinin yardıma ihtiyacı olduğuna tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada serum takılması

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda okuldan bir erkek arkadaşımla ve ben serum takılmıştık. Bir süre sonra serumlar bitti daha sonra ben biten serumu kolumdan çıkardım. Ama arkadaşınkini kim çıkardı görmedim. Sonra ben hasta yatakta yatıyordum hala bu erkek arkadaş geldi ve benim kolum açıktı beni kolumdan öptü.

Okudunuz mu?  Rüyada silah görmek

Yorum: Rüyada serum takılması

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için karamsarlıklardan, sorunlardan ve hayal kırıklıklarından kurtularak çok rahat ve çok huzurlu olacağına tabir edilmiştir. Serum takılması bu şekilde çok güzel ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada serum takılması, rüyada serum vurulmak, rüyada serum takıldığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada seccade sermek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada serum takılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.