Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada silah görmek

Rüyada silah görmek

Gmzknr
Selamun Aleyküm rüyamda eski eşimi gördüm. Başka bir adam eski eşime sataşıyordu.Kavga etmeye başladılar sonra eski eşim silah çıkardı ve ateş etmeye başladı . Adama isabet etmedi ama ben sonra kaçtım oraları pek hatırlamıyorum adam vuruldumu vurulmadımı bilmiyorum ilk ateşi havaya açmıştı çünkü. Yorumlrmısınız lütfen zor bir dönemdeyim


Yorum: Rüyada silah görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarınızı gidersin. Rüyada kavga edilmesi ve silah sıkılması hayırlıdır. Eşinin elinden sana veya çevresindekilere iyiliğinin veya yardımının dokunması anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada silah görmek

Kayıtsız Üye
Günaydın,rüyamda ablamın evindeyiz,ablamın eltisi geliyor ablama ailendeki herkes ölecekmiş diyor,bunu neye göre ve niye dediğini bilmiyorum,ablam korkuyor endişeleniyor ben ablamı sakinleştirmeye çalışıyorum derken yan odadan erkek yeğenim boynunda kolunda asılı ve elinde birçok sayıda silahla çıkıyor dışarda işim var deyip gitmek istiyor ablamla gitmesini engelliyoruz,sonra diğer yeğenimin bütün vücudunu yaralar sarmış ben kucağıma alıp hastane değil ama bir doktorun bulunduğu biryere götürüyorum çocuğu sedyeye bırakınca benim el bileğimde büyük bir çöküntü (göbek deliği gibi) görüyorum oradaki doktor bana bu çok tehlikeli hastaneye git hemen diyor korku içinde giderken kendiliğinden geçip düzeliyor,sonra dışarıda bir sandalyeye oturuyorum beyaz küçük temiz bir süs köpeği geliyor sahibi de yanında onu seviyorum köpekte kucağıma geliyor şirinlikler yapıyor ve elimi ısırıyor hiç acımıyor ama ben çok korkarak köpeği üzerimden atıyorum ,vücudunda yaralar olan yeğenim de geliyor ki tüm yaraları geçmiş bütün bunları akşam karanlıkta yaşanmış olarak gördüm .

Okudunuz mu?  Rüyada siyah bir eşek üzerinde iki heybe dolusu buğday görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada silah görmek

Tohat
Çok güven duyduğunu birinin sizin arkanızdan iş çevireceğine ve sizi zor duruma düşüreceğine delalet eder. Fakat bu ve benzeri sıkıntı ve dertten tez zamanda kurtulacağınıza ve tehlikelerden korunacağınız şeklinde tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek allhtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada seyahat ettiğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda bir öğrenci yurdundayım en üst katta 3 kişiyiz üçümüzde birini silahla vurduk sonra bir odaya geçtik karanlıktı orada masa vardı bana dedilerki bak şuna adam yerdeydi silahı bana doğrultu bende aldım elinden sıktım ona sonra merdivenden aşağıya boşluğa attım sonra aşağıda terlik giydim (aşağıda ışık var) bir hoca ayağımdaki terliği aldı istedi verdim bu aşağıya attığım adamı işaret etti ne olucak bu adam gibi bende düşünürken birileri hesabını sorar diye. giriş kapısı na birileri geldiğini gördüm korktum sonra aşağı indim baktım adam yok biraz hayret ettim talebeler arasına karıştım oralarda talebeler vardı vs bu rüyanın etkisinde kaldım anlamı nedir şeytanimidir bilemedim

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için bu hayırla açıklanmaz. Rüya sahibinin doğru ile yanlışı, iyi ile kötüyü birbirinden ayırt etmekte zorlanacağına ve bir şekilde dininden uzaklaşacak eylemler içerisine gireceğine tabir edilir. Kısacası sonradan vicdan azabı duyacağı şeylere girişeceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda sözde annemlerin eviymiş ama değil bilmediğim bir evdeyim elimde silah var evde saklanarak eve girenleri vuruyorum filmlerdeki sahneler gibi vurduğum insanların yüzlerini görmüyorum tanımıyorum da sadece giren herkesi ateş ederek öldürüyorum elimde ki silah bazen kücük oluyo bazende büyük tüfek gibi
Hatta bazılarının sadece ayaklarını görüyorum eve girenlerin ve onları da vuruyorum .
Bu arada 5 aylık hamile bir bayanım
Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

arifselim
Merhaba. Bu rüya bir ikaz niteliğindedir. Rüya sahibinin ağzının sıkı olmadığına, sırları tutmadığına ve konuşmaları nedeniyle hem kendisinin hemde ailesinin sorunlar yaşayacağına işaret olarak yorumlanır. Elbette sonuçta bir rüyadır ve anlamı kesin değildir. Sen hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selâmünaleyküm
rüyamda bir çift patik (pembe veya yavruağzı gibi renkte)ve bir silahı evimizin yakınında olan dört yol kavşağında olan bir nehrin içine saklıyorum. birilerini korumaya çalışıyorum bunu hissediyorum (Dört yol kavşağı var gerçekte ama bu yakınlıkta nehir yok) Nehirin suyu tertemiz, ışıl ışıl.
Daha sonra o silahı ve patiği o nehirden alıyorum nehir berrak ve tertemiz ama silah suyun içinde görünmüyor, elimle bir dalmada suya buluyorum ve çantama koyuyorum. kimseye bir şey söylemiyorum göstermiyorum. yanımda bir arkadaşım’mi yanında hatırlayamıyorum) onunla bir taksi ye binip diğer bir arkadaş a gidiyoruz, arkadaş 99 lira taksi parası ödemiş , çok pahalı diyorum tek yön için diyorum. arkadaşın evinde silahı kimse görmeden , köşeli koltuğun arkasına saklıyorum. bu arkadaşın babası rahatsız koltukta yatıyordu, konuşuyordu ama kalkamıyordu (gerçekte de rahatsız, yakın zamanda beyin ameliyatı geçirdi) . silahı oraya sakladığım için içim rahat değildi, ama bırakmıştım bir kere geri de almak için biri görür diye cesaret edemedim. bir ara silahta benim el izlerim olacak diye çok üzülüyorum, halbuki benimle hiç alakası yok diyorum, silahı gizlice silmeye uğraşıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Sansar Görmek (imam nablusi)

yorumlar mısınız… Allah razı olsun
selâm ve dua ile
bayanım, kocamla bir yıldır ayrıyız, çalışıyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Yüzünü güldürecek hayırlı olaylara işarettir. kudret, güç, nam sahibi olup gururlanmana vesile olacak gelişmelerin habercisidir. Hayatta başarmak istediğin hangi konu varsa onu başaracak ve bu konudan dolayı göğsün kabaracaktır. Hayatın elde ettiğin başarılardan ötürü refah içinde geçmesini sağlayacaktır. Bu durum gerçekleşmeden önce senin herkesten gizlemek zorunda hissettiğin genel olarak parasal konular olacaktır. sır gibi sakladığın bu durum seni az da sıkıntıya sokabilir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
istihare niyetiyle geçen aksam yattıktan sonra gördüğüm rüya hatırladığım kadarıyla;
Ben akşam karanlık vakitte minibüs tarzı bir arabanın ön tekerlegine yakın bir sekilde durmusum Kendimi gizliyor birilerinden saklanıyor gibiyim Üzerimde beyaz uzun kollu bir gömlek var Biraz etrafı kolaçan eder gibiyim Bu esnada arkamdan bir yerden ateş ediliyor sol tarafımdan geçiyor Sonra bir el daha ateş ediliyor o da sol tarafımdan geçiyor Nereden ateş ediliyor diye bakayım dediğimde sırtımda kırmızı bir nokta ile hedef alındığını görüyorum Lazerli silahlarda oluşan kırmızı nokta beni hedef almış Öyle olunca ben de yüzümü arkaya doğru dönüyorum kim nereden ateş ediyor diye merak ediyorum Uzak bir yerden edilen ateş bana isabet etmiyor Üst üste ateş edip vurmaya çalışıyorlar ama başarılı olamıyorlar Bana doğru gelen mermiler sarı renkli bir şeye benziyor.

Okudunuz mu?  Rüyada sökük elbise görmek nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün renklerle doğrudan bağlantılı olan rüyanın hislerinle de örtüşüyorsa hakkında hayırlıdır diyebiliriz. Ayrıca gördüğün rüyanın tabirinde de olumsuzluk içeren bir durum söz konusu yoktur. Bir konuda akrabaların bir araya gelip istişare etmesi, bir yerden alacağın birden fazla haber ve yeni bir karar, yol anlamına gelmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

BUKLE
Hocam hayırlı günler,
rüyamda sosyal medyada gezerken bayan kuzenimin gönderini görüyorum.düğün davetiyesiymiş görsel video şeklinde çok şaşırıyorum ve içimde burkuluyor bir yandan da o bile bulmuş birini ben bulamadım diye.paylaştığı video da elinde silah havaya ateş ediyor mermi ok şeklinde sanki bilgisayar oyunu gibi birini vurmaya çalışıyor ok birini taip ediyor.onun dışında yeşillikler manzara çok güzel şeylerde görüyorum paylaşımında ne kadar değişik hoş bir davetiye olmuş diyorum içimden.yorumunuz için şimdiden teşekkürler….

Okudunuz mu?  Rüyada saç örmek Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Davetiye görmek, hakkında hayırlı olacak gelişmelere kapı aralaman anlamındadır. İşlerini yoluna girmesini sağlayacak sorunlarının ortadan kalkacak, her işin rayına oturarak aklı selim kararlar verip çalışmalarını ve projelerini sürdüreceksin. Aynı zamanda kafa dinlemek veya kafandaki soru ve sorunları çözmek manasındadır. Allah doğrusunu bilendir.


Mustafa külte
Rüyamda 2 tane polis arabası gördüm ve bende de sivil araba vardı devriye atarken suçlu birkaç kişiyi gördüm sonra kornaya basarak suçluların önüne kırdım diğer 2 ekip arabasıda yanına geldi ben silahla onları tehdit ediyorm polisler kelepçe takıyor diğeri birden silahı çekip bana sıkmaya çalışıyor ama namlu ateşlenmiyor sonra ondan silahı alıp tutukluyoruz. Teşekkürler ederim şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada sevgili görmek

Tohat
Hayırlı günler. Makam mevki sahibi olup sözü geçen dinlenen ve yönetim konusunda sayılan bir kimse olabileceğine, alınan görev ne olursa olsun pişmanlık duyulacak ani kararlar vermekten sakinilmasi gerektiğine işaret olup çevrendekilerin olan ilişkilerinin olumlu olacağına da delalettir. Hakkıyla bilen yalnızca Allah’tır.


rüyada silah gormek, Ruyada silah gorme, rüyada silah ggormek ve dokunmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin ailesini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada silah görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.