Anasayfa
23 Kasım 2021, 13:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sökük elbise görmek nedir?

Yorum: Rüyada sökük elbise görmek nedir?

Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Annem rüyasında 11 yasındaki kız yegenimin (abimin kızı) bir sürü kazak söküyor oldugunu ve önünde sökülmüş kazak iplerinin yığılmıs oldugunu görmüş. Şuan ana babası ayrı olan yegenlerm annelernde kalıyor. Hayrolsun inş, yorumlarsanız sevinirz.

Okudunuz mu?  Rüyada solucan görmek

Yorum: Rüyada sökük elbise görmek nedir?

arifselim
Merhabalar. Bu tür rüyalar genellikle aile ve aile içi sorunlarla ilgili olarak yorumlanır. Sorunların yaşanmasına ve toparlanmak için büyük bir çaba harcanacağına işaret eder. Bazende işlerinde yanlış bir adım atarak pişmanlık duymaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sağmak Görmek (imam nablusi)

rüyada sökük görmek, rüyada elbisenin sökülmesi, rüyada sökük elbise görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sözlüsünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sökük elbise görmek nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.