Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada solucan görmek

Rüyada solucan görmek

heartless
Rüyam da ilkokulun bahçesinde piton büyüklüğünde 2 tane solucan gördüm yoldan korka korka geçtim sonra bir otobüs geldi nasıl bindiysem bindim yanlışlıkla otobüs solucanların olduğu okulun yolundan geçiyordu inicem ben dedim indim tekrar aynı yolu yürümek zorunda kaldım rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada şimşek çaktığını görmek

Yorum: Rüyada büyük solucan görmek

arifselim
Bu rüya tek bir şekilde yorumlanmayan bir çok anlamı olan rüyalardandır. Solucan gören kişi başarılı olmasına ve hedeflerine ulaşmasına işaret eder. Solucan görmek ayrıca, mal ve mülk sahibi olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı çatışmaya girmek

Solucan görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm mümsema ekibi.Ben rüyamda alnımda siyah küçük bir solucanın ( kurtçuklar olurya işte o öyle bir şey ) alnımın üstündeydi derinin içine girdi ve derinin içinden alnımın aşağısına doğru iniyordu biraz ilerledi ilerlediği yeride siyah yapıyordu ben parmağımla onu engelledim ‘ve geriye doğru itiyodum girdiği yerden çıkarttım.sonra kendimi eczanede buldum durumu anlatıp ne yapmam gerektiğini anlatıyodum çok az izi kalmıştı onun için.ben durumu anlatırken içeri bir kaç kişi girdi fark ettirmeden çantamı çaldılar ben fark edene kadar gitmiştiler.rüyam hayır olur inşAllah çok moralim bozuldu olumsuz bir rüya diye rabbim korusun.teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

Yorum: Rüyada solucan görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Elbetteki rüyaların gerçekleşmesi konusunda kesinlik yoktur. Fakat dikkat etmek ve gözümüzü açık tutmak için bir uyarı olarak algılarız. Rüyanın da bu tür rüyalardan biri olduğu ve mal kaybına uğrama ihtimaline, herhangi bir şekilde zarara uğraman söz konusu olabilir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sabun Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi akşamlar ben rüyam da sağ kolumdan sivilce gibi bir şey sıktım ve sıkılan yerden solucan çıktı geri kaçtı bir daha sıktırınca eşime dedim ki tut çek çekti çıkardı ve sonra bir daha çıkardık aynı yerden dört beş tane kırmızı beyaz renkte çıktı yere attım ne demek oluyor acaba tabir eder misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada silah görmek

Tohat
Hayırlı akşamlar. Çıkarcı bir kimseye ve bu kişinin senden her türlü faydalanmaya çalışmasına bunu fark etmen ile onu kendinden uzak tutmak için uğraşacağına, yaptıklarını yüzüne vurarak yüzünün kızarmasını sağlayacağına delalettir. Allah doğrusunu bilendir.


Rüyada solucan görmek, Ruyada solucan gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Sirke Gitmek/Sirk Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada solucan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.