Anasayfa
13 Temmuz 2022, 5:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevgili görmek

Rüyada sevgili görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada sevgili görmek nedir

Selamun aleykum hocam. Bugn ruymda sevglmn normalde abisi yok ablalari var ama rüyamda. Abisinn oldgnu vr bana evlenme teklifi ettgni grdm bende kabl ettm ve altn alyans yuzuk taktm birsuru altn yuzuk taktm aslnda ama bazilari eski duruyrdu cikardm ve iki tanesi kaldi pasparlak ve tam bir altndi yani çok temzdi. Snra sevglm geldi ve arabaya bndik onlarn evinr gdyrduk bir koyun surusuyle karslastk ve abisi olan adam koyun surusunn yanndan gecti çok dar bir sokakti ama onlara zarar vermedn gecebldk koyunda degl oglakti küçük vr bembeyazdilar. Snra evlerne geldk evlerne girdk otrdk sevglmn morali bzktu absyle evlenecegm için snra abisi bana evi gezdrdi ve dedi ki bak oraya bak dedi orda size ait bisy var dedi baktm beyaz ortulu biri kisa boylu en snnda yanna gttm iki küçük kiz hocam oyle mi guzl olr bir cocuk çok guzldi zeytn gbi iri iri gzleri bembeyaz teni çok guzl bir sesi vardi o kiz sevglmle benm cocugm olrms oyle tatlydi ve gzldiko yeryuzunde oyle bir cocuga rastlamadm.


Cevap: Rüyada sevgili görmek

arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Mutlu olacağın bir ömre, hayırlı bir nasip ve kısmete işarettir. ayrıca berekete ve mutluluğa yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyada sevgili görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Bu ikinci kez oldu. Ruyamda sevgilimn sevgilisi oldgnu grdum ve bana o kizin resmini gsterdi acik sacli zayf bir kiz ve benden saklmadi yani o sirada o kiz telefnla onu aradi o acmadi bana verdi ac diye


Cevap: Rüyada sevgili görmek

arifselim
Merhaba. Bazen bu rüyalar düşüncelerden görülebilir. Ayrıca bu bazı sıkıntılara ve problemlere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda sevgilimle aram çok ufak bir sorundan bozuk oluyordu. Benmle konsmyrdu ablalari konustu benimle. Bana sevgilimden bahsettiler ben agliyorum ama gozumden yas gelmyr bana sana bir şey soyleyecegiz ama aglama dediler. Bende tamam diyrm ama hala agliyorum ama ses tonumla aglyrum sanki. Bana sevgilimin atandigini denizde kirmizi bereli asker olacagini soylediler. Ben çok sevindim sevincimden de agladm. Daha sonra babamla sevgilimin gemisine gittik. Sevgilim komutanini bekliyordu. Ama benmle hala konsmyrdu. Snra komutan geldi babamla ben konstk komutanla baya sert mizacli biriydi. Komutan beni çok sevdi. Sevgilim orda calismaya basladi. Deniz çok guzeldi masmaviydi. Sevgilimn uzernde beyaz giysi vardi. Ama bana bakmyrdu bile. Daha sonra ben hadi bizde yemek yiyelim dedim. Cevap vermedi ama bize geldi yemek yemek için. Annem bahcede calisiyor olurmus bir kosu gelmeye calsti ama ben yemek hazrlamstm bile ona. Bi corba vardi hocam ama sanki dunden kalan bir corbayms gibi o corbayi duzelttim çok güzel bir corba oldu. Sevgilimin yemesi için. Sonra uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada silah sesi duymak nedir

arifselim
Merhaba. Bu rüya hayırlı anlamları olan güzel bir rüyadır. Tam tersi olarak gönül ilişkilerinde sevineceği şeyleri yaşamasına, evlenmek için niyetleri olanların bazı adımlar atarak mutlu olacaklarına alamet eder. Bekar kızlar için kısmetin açık olması ile aile içerisinde sevince neden olacak şeyler yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


nazar
Rüyamda sürekli bunu görüyorum. 8 yıllık bir arkadaşım var erkek ama sadece arkadaşız. Rüyamda sürekli onunla sevgili gibiyiz el ele tutmalar, öpmeler, gezmeler, aksiyon ve macera bile vardı. Onu 2 yıldır görmüyorum ama hep onunla samimi bir şekilde sevgili olduğumuzu ve birbirimize hep değer verdiğimizi görüyorum.


arifselim
Genel bir yorum olarak insanın hayatında heyecan verici gelişmelerin olacağına işaret eder. Bu tür durumlarda görülen rüyaların çoğu ise bilinçaltı olup insanın etkilendiği şeylerin bir şekilde rüyasında yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ballıçörekcik
Rüyamda sevgilim olduğunu ve araba seyahati yaptığımızı gördüm
Hayırlı günler Rüyada bir arabadayız dağdan taşlık yerleri aşıyoruz sag tarafta dağın üstünde ay çiçekleri yabani otlar ve agaaçlar var arkada yakın arkadaşım fatma ve bir köpek yanımda da direksiyonda kumral hafif renkli gözlü beyaz tenli mavi gömlekli kalıplı bir çocuk bende resimlerimizi çekiyorum benim sevgilimiş ve beni çok seviyor kendi resimlerini begenmiyor benim resimleri begeniyor sonra ben köpeği sevmek için arkaya geçiyorum fatma öne geçiyor köpeğe sen fatmanın köpegimisin sen fatmasın gibi şeyler söylüyorum.


arifselim
Hayırlı günler. Bekar kimseler için güzel ve sevineceği gelişmeler olacağına işaret eder. Bu rüya bazen psikolojik açıdan yorumlanır ve kişinin sevgiye ihtiyaç hissettiği anlamında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam
Ben 5gün önce tövbe ettim ve çok şükür namaza başladım rüyamda erkek arkadaşımın abisinin evindeydik bana sarılmak istiyor ama ben olmaz deyip tövbe ettiğimi söylüyorum oda bana dokunmuyor, erkek arkadaşımın abisi normalde eşinde ayrıldı, rüyamda kapı açılıyor ve ayrıldığı eşi içeri giriyor ve bizi görüyor bişey demiyor hoşgeldiniz deyip sarılıp öpüşüyoruz kadınla erkek ardaşım onu görünce seviniyor mutlu oluyor abisinin yuvası düzelecek diye, bende içimden dua etmiştim ne çabuk oldu çok şükür diyorum sonra ordan çıkıyoruz çok yağmur yağıyor ıslanıyoruz karşıda bulunan evde erkek arkadaşımın ailesi varmış oraya koşuyoruz kadının geldiğini görsünler diye, normalde erkek arkadaşımın ailesi beni şahsen tanımıyor ama biliyorlar görüştüğümüzü beni istemiyorlar daha önce evlenip ayrıldığım için ama rüyamda beni görüyorlar bişey demiyorlar, bahçede bişeyler pişiriyorlar bende çocukları seviyorum biraz sonra bakıyorum ayak tırnaklarımın kenarları çamur olmuş yağmurdan üzerimde gece yattığım pijama var eve giriyorum üzerim uygun değil diye tozlu bir ayna var abisinin ikinci eviymiş orası kadından ayrı olduğu için tozlanmış ayna ev biraz dağınık kendimi düzeltiyorum aynada sonra tanıdıkları geliyor eve bir kadın yanıma geliyor ben bu aileye hep girip çıkıyorum bundan sonra hep görüşürüz diyor sonra sabah namazına uyandım. Biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın yorumlarsanız çok sevinirim Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek

arifselim
Merhaba. Allah seni tövbende ve ibadetinde daim kılsın. Bu rüyan esasen tövben ve ibadetlerin ile ilgilidir. Günahlardan sakınmaya, dikkatlice adım atmaya ve eski hataları tekrar işlememek gerektiğine tabir edilir. Çamurun az bulaşması bazı günahlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ölü adam
rüyamda araba ile giderken bir çukura düşmekten kurtularak üstünden geçtim az daha kaza yapacaktım ama olmadı . sonra tesbihimin koparak dağıldığını gördüm . ne anlam cıkarmalıyım bundan


arifselim
Bu rüya gören kimse için gerçeğe yakın bir şekilde yorumlanabilir. Yani bir tehlikenin eşiğinden geçmeye, bir tehlikeden kurtulmaya ve selamete en sonunda ulaşmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sevdigim insan vefat etti. Dün gece onu gördüm. Geniş bir arazideyiz, yeşillik de var. Önünde biri büyük biri küçük iki silah var yere sabitlenmiş. O da askerler gibi uzanmış başlarina, bilgi veriyor. Dedesinden bahsediyor, dedesinin silahindan, modelinin belli olmayışından, kaç kurşun siktiginin tespit edilemediğinden bahsediyor sanki onu över gibi. (dedesi subaydı, yıllar önce vefat etmiş). Arazide atış yapıyor nasıl atilacagini gösteriyor. Karşıda bir manga var. Askerlere bak bir tehlike gelse nereden savunma yapacakları belli değil diyor. Ben de bakıyorum hakikaten dediği gibi bir örgütlenmeleri yok askerlerin, sanki organize olamamışlar, herkes başka tarafa bakıyor. Burada insanlar olmasa daha sık gelirim atışa diyor, insanlari yanlışlıkla vurmamak için. Ben de silahı alıyorum. (ya da o veriyor)Denemeler yapıyorum atacakmis gibi. Namlusundan bakıyorum. Etrafta silah sesleri var. Başkaları da var deneme yapan. Sonra kalkmaya karar veriyoruz. O benden hızlı yürüyor, ben geride kalıyorum, birileri geliyor o otların arkasına saklanıyor. Ben de olduğum yerde saklanayim diyorum. Hafif comeliyorum ama gözüküyorum, bir yer yok saklanacak. İki genç çocuk var, biri beni gorup yanıma doğru geliyor. İyi niyetli, benim orada zarar gorecegimden korkup çıkmam için yardım etmek istiyor. Akadaşlarım atışa geldi, ben kalktiklarini fark etmedim geride kaldım diyorum. Ne güzel bir şey uydurdum diye geçiriyorum içimden, o da saklandigi yerde cocukla konusmami duyuyor. Çocuk çıkışa kadar yardım etmeyi teklif ediyor, yok ben kendim çıkarım midem bulanıyor üstüne kusarim diye bir nevi tehdit edercesine konuşuyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Sel görmek

Çok uzun oldu hocam kusura bakmayın. Benim için önemli bir rüya. Rüya göreyim diye dua edip uyumuştum. Yorumlarsanız çok sevinirim.


arifselim
Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun. Vefat eden kişi için hayırlı ve gören kimse için ise dileğinin kabul olması olarak kabul edilebilir. Özellikle de aşırı duygu yoğunluğu yaşayan insanlar o konularla ilgili rüyalar görebilir ve çok ayrıntılı bir şekilde hatırlayabilirler. Bundan dolayı çok özel bir yorumu olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Rüyamda bir insana bir şey oluyordu tam hatrlamyrm sanirsam cinayetten öldürülüyordu. Sevgilimin kuzeni bu benm basima kalacak deyip kacmaya kalkti sevgilimle bende onun yannda gittik. Yalnz kalmasn diye. Sonra uc katli turuncu bir apartmana geldik ama sevgilim bana bahsederken bak bu mor apartmann birinci katinda kalcaz dedi. Aslnda sevgilm ve kuzeni suclu degl ama neden kactlr bilmiyorum. Sonra o oldurulenin aileside orada olurmus ben konustuklarini gizlice dinledim. Sevgilim ve kuzeni hakkinda konusuyorlardi onlar sucluymus gibi. Snra beni gorduler o ara biseyler oldu anladilar benm kim oldgmu. Evlerini yakalim dediler bunlar bir kadin bir erkek orta yaslarda. Beni birakmadilar sonra kactim gidip pencereden haber verdm hemen disari cikin diye. Sevglm ve kuzeni ciktilar ama o ev yandi birinci kat ve ikinci kat yandi. Ve sevgilimin uzerinde de takim elbise vardi. O mor dairede sahil manzarali çok hos bir yerdeydi. Ve girdigimiz o ev duzenli tertipli bir evdi.

Daha sonra sevglmle aramz iyi ama bir mesafe oluyor birazck. Ben onun bir arkadaşyle takilarin oldugu bir yere girdim. Ona güzel gornmek için bir taki bilezik bulalm dedim. Oda bana bir yuzuk takti gumus bes tasli çok güzel bir yuzuk iki kere farkli farkli takti bende ben evlenmek istyrum çok yaksti dedim. Sonra bir magazada olurmusum. Disari ciktgmda iki cocukluk arkadaşm vardi. Benm beyaz ayakkabilirim calnmsti. Ve arkadaşlarm benim ciplak ayakla yol yurumeme razydi. Birinin fazla terligi vardi ama istememe ragmen vermedi. Yolda yururken bir deniz oluyor ama ufak bir deniz yol kenarnda. Beni oraya iteklediler gir hadi diye sonra bak hamam bocegi falan dediler. En son yolda yururken ayaklarma baktgmda ayagma buyuk gelen kipkirmizi bir terlk vardi. Oda o terligi vermeyen arkadaşiminmis. Ama onun terligi gri gibi biseydi. Snra benden istedi o terligi bende verdim oda bana bir ayagma terlik bir ayagma genislems bir spor ayakkabisi verdi giy diye bende farketmez deyip giydim. Megersem onlari vermeden oncede kendisi giyiyorms onlari

Okudunuz mu?  Rüyada Salya Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hoş bir rüya görmüşsün. Ama bunun o kadar çok ayrıntıları var ki hepsini tabir edemem ve esasen de tabir edilmez. Ancak genel olarak birbirini seven kimseler için önlerinde aşılması gereken engelleri olduğuna yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda nisanım oldugunu gördüm. Nisan yapilacak yere gidiyoruz ablamla falan. Orda sevgilimin ablalari misafrler falan hepsi hazir oluyor. Sevgilim yok ama evde annesyle hazrlanacaklar. Sevglme msj atyrm hadi gec kalcaz kuafore gidelim diye. O da temkinli ol biraz evde hazirlan para harcayamayz gbisnden yanit veriyor. Sonra ablam bana makyajimi falan yapacak oluyor. Nisanligim beyaz bir elbise. Saclarm hiç olmadgi kadar uzun. Ve mor da var ama o kadr güzel bir mor ki gozumde canlanyr. Saclarima tül takaym diye kardesimi gonderiyorum tül bul diye. Elim ayagima dolasiyor yani. Sevgilimin enistesinden rica eduyorm bizi eve birakr misn diye. Bizi eve goturuyor ama eve girmiyir bizimle. Snra bir bakyrm eniste hala yok. Yola baktm onunde bir araba duruyor. Yolu kapatms. Kardesimde tülü bulamadi zaten. Yani ne kadar aksilik varsa buldu. Engel varsa buldu diyeyim


arifselim
Bu rüya maalesef gören kimse için aksiliklerin, sorunların ve aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eden bir rüyadır. Yinede bunun sonuçta bir rüya olduğunu bilmeli ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda sevgilimin ailesi ile birlikte oturuyoruz televizyon izliyoruz ellerinizden cips filan ama sevgilim o kadar soğuk ki ne desem tersliyo diyo yemeyin uyuycam filan diyorum sen bu saatte uyumazsın ki noldu filan takmıyo yüzüme bile bakmıyor sonra peşinden gidiyorum diyorum nereye gidiyosun canım diye uyuycam rahat bırak diyo sarilmaya kalkistigimda kendinde uzaklaştırıyor hafiften içim gidiyo biseyler daha diyorum yine ters kısa net cevaplar veriyor pek umursamıyo o şekilde uyandım rüyayı yorumlarsanız sevinirim bu aralar 1 ay filan normalde artık çok kırıcı ve boş konuşuyo pekte beni umursamıyo gerçekten sanki onun bilip benim bilmediğim bişey var gibi

Okudunuz mu?  Rüyada salıncak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta yaşadığın aksiliklerin, sorunların veya bilinçaltı korkularının bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir denilebilir. Görülen rüyaların çoğu aslında bu şekilde görülür ve tabirleri olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cakarta
hocam rüyamda eski sevgilim bana bir matematik problemi gösteriyor çözmeye çalışıyorum. 84 ve 111 sayısı vardı diğer sayıyı hatırlamıyorum. liseden mezun olalı 8-9 yıl olacak. eski sevgilim lisedendi


arifselim
Böyle bir rüyadan özel bir mana ve yorum çıkaramayız. İnsanların gördüğü rüyaların çoğunun tabiri olmaz. Daima görülen rüyaların Allah’tan hayrını dilememiz en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben bir sure önce gördüğüm bir ruyayi yorumlamanizi isteyecektim. Sevdigim ve evlilik düşündüğümuz kişiyle rüyamda çok ama çok dik bir yokuş cikiyorduk. Oyle ki nefes nefese kalmistik. Ruyaya dair en net hatirladigim seylerden biri o yokusta çok yoruldugumdu. Daha sonra bir ucurum kenarina geldik. Bu ucurumun asagisinda minaresi ucurumun en ustune uzanan çok buyuk bir camii vardi. Ben yuksekten çok korkarim, rüyamda da korkudan kalbimin carptigini hatirliyorum. Daha sonra sevdigim kisi elimi tuttu, bana gel dedi dolanbacli yoldan asagiya el ele indik. Icimin rahatladigini hatirliyorum. Cok gercekci bir ruyaydi. Simdiden teşekkürler, Allah razı olsun. InsAllah hayirli bir ruyadir.


arifselim
Merhaba. Bu rüya görüldüğü şekle yakın bir şekilde yorumlanır. Yokuşa doğru çıkmak engeller görmek, bunları aşmak ve sonradan rahatlamak iyidir ve önündeki engelleri aşacağına işaret eder. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
sevgilimle kavga ettik ve ayrıldık akşamına sevgilimi rüyamda gördüm ve ördek olmuştu onu alıp kesip kızartıyorlardı daha sonra bana da yemem için veriyorlardı ve yiyordum yerken etin içinde uzun kanat tüyü cıkıyordu siyah renkteydi sonra uyandım.


arifselim
Rüyada ördek görmek iyidir ve çok hayırlıdır. Ama bu şekilde görülmesinin özel bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Bu rüyana özel bir yorum yapılamaz. Ancak Allah’tan daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam evin balkonunda ipe serili bir sürü çamaşır vardı dışarı çıktım çamaşırlar arasında sevdiğim kadın yanına gidiyordum ki eşim çıktı orda kesildi sonra bir baktım sevdiğim kadının oturduğu binanın üstü halıyla kapalı terasta kadının kocası tek başına halıları topluyordu .şimdiden Allah razı olsun yorumlarınız için Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada Sabır Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer gerçek hayatta böyle bir durum varsa bu rüya gören kimse için bir ikaz gibi kabul edilir. Saklanan sırların ve günahların ortaya çıkması manasında tabir edilir. Bunun dışında bir bilinçaltı rüya olması da mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Annem normalde bizi istemiyor günah diye bugün rüyamdada sevdigim cocuk anneme cuma gunu nikah kiymaya geliriz diyor. Sonra persembe gunu oluyor. Ananem bize gelip yarin nikah var diye iki buyuk caydanlik cay demliyor bizim eski caydanlklarmzda ama bir bakyrm caydanlklari temzlems cam gibi olms taze ciceklerden susleme yapms. Ama ablam ve ben hani gelmez falan diyoruz cnku cocuklada hiç konusmamis oluyoruz konu hakknda. Evin içinde her yerde buyuk değil ama kucukte olmayan kediler dolasiyordu.Sonra gelcek mi gelmeyecek mi derken 5 yaslarinda esmer bir erkek cocugu geliyor onun koyunden olurmus gozler masmavi opuyorum bol bol cocugu. Herkese gosterdim gozlerini çok güzel diye. Sonra ben asilan camsrlari topladm tek tek attim ablam da asagidan topladi. Hepsi havluydu. Havada çok guzeldi. Sonra bir kiz geliyor onn koyunden onunda elinde bir kedi muzik dinliyordu.sonra ben disariya bakaym diyorm bizim koyde deniz yok ama evin arkasnda deniz olurmus. Havada o kadr guzeldi ki. Bide persembeydi sanki cuma gunuymus gibi. Denizin dalgasi evimizin dis kapisina kadar geldi tsunami zannedip korktuk annem dalga geri gittignde asagi inip beyaz bir kopegi eve cikarmaya calsti. Ama dalga gelmedi sonra dis kapinin onune gelmedi. Ve kapinin onundeki betona degdi çok az bir su birikintisi oldu orda. Sadece bizim evin sinirina kadar vardi dalga kimseye zarar vermedi babam geldgnde duyun içinde tuttu babam rahatlkla eve girdi.
Daha sonra babam ve biri daha geldi tanyr oluyorm ama yuzunu gormedim. Hayır olsun


arifselim
Merhaba. Esasen çok karmaşık bir rüya görmüşsün ve net bir şekilde tabir edemeyiz. Ancak genel bir yorum olarak rüyayı gören kişi Eğer bir beklenti içinde ise bunun gerçekleşeceğine ve dileklerinin olacağına alamet eder. sende Allah’tan hayırlısını ve güzel olanı dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli gunler rüyamda akrabamizda oturutken amcam yeni gelinimi cagirin diyo kimi diye bakiyorum bana yine cagirsana diyolar sonra erkek kardesime cagirtiyolar cikiyorum bakiyorum kimse yok geri geliyorum sonra kapi aciliyo sevdigim kiz sevgilim giriyo iceriye ellerini opuyo falan ben saskinliktan agliyorum ne demek oluyo bu acaba

Okudunuz mu?  Rüyada sofrada aileyle oturup yemek yemek ve domuz eti görmek

Hayirli gunler rüyamda akrabamizda misafirlikteyken yeni gelinimi cagirin diyo amcam kimi diyorum bana yine cagirsana diyolar bakiyorum kimse yok sonra kapi aciliyo sonra sevdigim kiz geliyor iceriye saskinlikla izliyom agliyom sizce bu ne anlama geliyor


arifselim
Hayırlı günler. Eğer karşılıklı bir gönül ilişkisi varsa ve duygu yoğunluğunun yaşandığı bir dönemde isen bu rüya ancak bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyaya bir şekilde yansımasından ibarettir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam 2 olacaktı size sormak istediğim Rüyam da 5 yıldır tanıdığım kız arkadaşımla konuşuyorduk o gülüyordu.
Bir diğer hatırladığımda bu arkadaşımla sevgiliydik konuşuyorduk gülüyordu bu rüyanın tabiri nedir? Allah Razı Olsun.@arifselim


arifselim
Aleykum selam. Rüyan senin için önemli olabilir veya etkisinde kalmış olabilirsin. Lakin bu kadar görülen bir rüya veya bu kadarlık bir izah ile maalesef tabir edemem. Böyle kısa rüyaları insanlar sık sık görmesi normaldir. Veya etkisinde kalınan şeyler rüyaya yansımış olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yengem, kardeşim, ben ve annem de vardı sanırım hep birkikte kaçıyoruz. Benim kucağımda kuzenimin bebeği var kız bebek. Merdivene tırmanmaya başlıyoruz. Ben en arkadayım. Beni köpekler sanki elleri varmış gibi tutup aşagı çekiyolar. Tam hatırlamıyorum ama köpekler çekmeye başlayınca ben bebeği yengeme veriyorum. Onlar devam ediyolar tırmanmaya. Ben aşağı düşüyorum. Her yer demirlerle dolu gibi ama yerlerde değil demirler birbirine monteli kalmış gibi. Sanki inşaat yapılan bir yerdi. İki tane pitbull köpeği bana havlıyodu. Saldırdıklarmak için koştuklarında demirlerin üstüne çıktım. Atlaya atlaya bir naylon gibi kalın bir şeye tutunarak tırmanıp bayağı bir yukarı çıktım. Ayakta duruyorken sevgilimin arkadaşının yanımda bana sarıldığını hissettim bir şaşırdım. Sonra korkumun geçtiğini hissettim. Sonra o sevgilime dönüşmeye başladı aslında hep sevgilimmiş ben yanlış birine benzetmişim gibi hissettim. Ama atlarken harry potterdaki gibi âsâm falan vardı büyü gibi bir sey yaptim. Sonra sevgilimle oturuyoduk. Canı sıkkındı. Arkadaşları küçük kızları kandırıyormuş ben de şaşırıyordum.


arifselim
Rüyan karmaşık bir rüya olduğu için maalesef tabir edemiyoruz. Genellikle bu tür rüyalara kabus rüyalar denir ve tabir edilmezler. Zaten her rüya tabir edilir diye de bir kaide yoktur. Allah’tan rüyasının hayrını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kai
Hocam iyi günler size çok önemli bir ruyami sormak istiyorum yanitlarsaniz mutlu olurum. Uzulsem sıkılsam da gercegi bilmek istiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Saçkıran Görmek (imam nablusi)

Oncelikle universitede ayni sinifta oldugum ve eskiden hoslansigim bir kiz vardi. Benim bir bucuk senelik baskasiyla iliskim var ve mutluyum seviyorum. Dun gece rüyamda sevdigim kizla beraber evlilik plani yapiyorduk ve imam nikahi kiydik. Fakat eskiden hoslandigim kiz cikageldi ve onunla sevgili olduk. Yururken sarildim ve yuzumu oksayip sonunda dedi bana. Arabsda arkadaşiyla telefonda konusuyordu ve bana verdi telefonu kapandi telefon. Bunun disinda 3 samimi arkadaşim var erkek. Bizim kaldigimiz evin etrafinda kizlar dolaniyordu ve bizden hoslaniyorlardi. Ben uzaklasip kaciyordum hep benim karım var diyordum. Telefonumu alip 1.5 semedir birlikte oldugum sevgilime mesaj attilar kizlar bizi ayirmak için ama ben sildim mesaji. Bunun anlami nedir?


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya eğer şu an bu kişi ile evlenme planın ve düşüncelerin varsa eski sevdiğin kişiyi görmek iyi ve hayırlıdır. Mutlu ve huzurlu bir dönemin başlangıcı manasında tabir edilir. Olumsuz veya kötü bir yorumu yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam
Bundan yaklasik bir ay oncesinde bir rüya gördüm.
Ruyamda yakin zamanda ayrildigim sözlüm beni is cikisi almaya gelmis. Ormanlik bir alanda el ele yuruduk yuzu guluyordu.
Daha sonra bur bakkal dukkanina girdik. Siyah posetler icerisinde bir seyler aldim.sana da cikolata aldim diyorum.

Selamunaleykum hocam bundan 2 ay önce sozlumden ayrildim o ve ailesinden kaynakli bir durumdu
Ruyamda eski sozlumun evine gidiyorum.apartman kapisinda kardesi annesi ve tanimadigim biyikli kisa boylu bir adam bana bagirmaktalar.
Daha sonra eve gecmis oluyoruz.
Annresi beni azarliyor. Bir seyler anlatmaya çalışıyorum o ara ağlıyorum.agladiktan sonra kadin azarlamayi birakiyor.yuzundeki somurtma ifadesi de kayboluyor.karsi koltukta oturan sozlum ise ifadesiz bir sekilde duruyor iken demek uzuldun deyip tebessum ediyor


arifselim
Aleykum selam. Bu görülen her iki rüyada hemen hemen aynı manalarda yorumlanabilir. Öncelikle bunlar bilinçaltı kabul edilir ve yorumlanmaz. Bir diğer görüşe göre ise yeni ve mutlu başlangıçlar yaparak geçmişte kalan üzücü hadiselerden kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim beni aniden terk etmiş her yerden engellemişti. Kardeşim annem falan oturuyoruz. Ulaşamıyodum hiç bir yerden çok üzülüyodum ve şaşkındım birden hiç bir şey yokken neden ayrıldı söz vermişti bir daha ayrılmicaktık diye düşünüyodum. Sonra ter içinde uyandım.


arifselim
Böyle bir rüya belki kişinin durumuna bakılarak yorumlanırsa bir yorumu olabilir. Yoksa doğru tabir etmek oldukça zordur. İnsanın etkilendiği ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı da görmüş olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sınava girmek?

Kayıtsız Üye
Rüyada erkek arkadaşimi yani sevgilimi penceremi açtiğimda uzaktan gördüm sonra ona ismiyle seslendim el salladym görmedi duymady sonra bir adam ona seslendigimi beni işaret ederek söyledi ve beni gördü pencereme doğru yürüdü gelirken elinde para vardy sonra pencereden eve tirmandy ve ben şok oldum sonra pencereden inmeye çalişyrken düştü ve ben o an fark ettimki çalar saatini birakmiş sonra annem eve geliyor ve sevgilimi yere düştüguni görüyor ve damadim gelmiş diyor güluyor


arifselim
Bu rüya sahibi için hayırlıdır. Önünde engeller olduğuna ama Allah’ın izniyle bu engellerin aşılacağına işaret olarak tabir edilir. Bazende bu dönemlerde görülen rüyalar bilinçaltı olabilir ve yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda sevgilimle motora biniyorduk beni eve birakicakti evin yolunu bulamayıp sahil yoluna indik dedim istersen beni burada bırak eve burdan gidebilirim yok dedi bı iki turlariz daha sonra bı yola girdik ama hep pis insanlar açık saçık insanlar var klupler filan böyle igrenerek bakıyorum daha sonra iniyoruz motordan el eleyiz yürüyoruz yemek yemek için daha sonra arkadan bı kız geldi dershaneden çok eski bı arkadaşımdı bize laf atmaya başladı sevgilime atıyor lafları bu ne kısacık boylu filan dedim sanane benim sevgilim sana noluyo ağız bütün egiyo sonra sevgilime laf atmaya başladı sevgilimde herhalde beni kendine istiyosun dedi kıza ben iyice sinirlendim sonra kıza cevap vercekken sevgilim bırak konuşma sakın bununla dedi konuşmadım bende daha sonra böyle çok güzel değil ama pilav ve kurufasulye yedik dedim niye beni susturdun dedim dedi ağzından laf almaya çalıştım filan bende dedim çok uyuz oldum sana filan daha sonra arabaya bindik bu sekildi daha devam ediyor ama bu kısımda sevgilim yoktu yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iyi değildir ve iyi bir yorumu yoktur. Genellikle bir uyarı niteliğindedir. Tehlikeli, yanlış ve hatalı işlere gireceğinize ve adımlarını dikkatli atman gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


emirhan uysal
Vesselam abilerim.Rüyamda sevdiğim kişiyle kendi mahallemizde dolaşıyorduk öncelikle onu genç gördüm.Daha sonra bir lağım tarzı bir şeyin içine düştü yada su birikintisinde kayboluyordu boğuluyordu sanki yaşlı gördüğümü hatırlıyorum orda sonra bir anda okulun kapısının içinde buldum kendimi kapıyı kırdım ve adını haykırarak okulun içinde koşmaya başladım onu kurtarmaya koşuyordum herkes benimle beraber koşuyor ve oraya gidiyordu sonra aradık ve bulduk onu kollarımla tuttum.Bu rüyanın anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada sobada ateş yakmak

Tohat
Farklı yorumlar içeriyor olsa bile genel olarak hayra tabir edilmez. Keder duyacağınız bazı olayların gerçekleşmesine veya verdiğiniz bazı kararların pişmanlıkla sonuçlanmasına tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Fanny99
Rüyada Sevgiliyi Görmek ?
Rüyamda erkek arkadaşımı yanağından öptüğümü gördüm aynı şekilde bizi uzaktan izleyen gülümseyerek yanımıza gelen küçük sarı saçlı çok güzel bir kız çocuğunu da gördüm gel gel dedim beraber sarıldık ben erkek arkadaşım ve o bebek sonra o bebek erkek arkadaşımın bir yanağından bende bir yanağından öptüm yorumlarsanız çok memnun olurum


Tohat
Gördüğün güzel çocuk hayatının güzel olacağının bir müjdecisi iken sevdiğini öpüyor olarak görmen ise yaşayacağın hayatın hem sağlıklı bir şekilde hem de uzun bir ömür olacağına işarettir. Hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BUKLE
merhabalar,rüyamda bir arabanın içindeyim nereye gittiğimi bilmiyorum.aniden hızlanıp yanında ki aracı geçip son boş kalmış bir yere park ediyor arabayı kullanan kişi.güya biz sevgiliymişiz. montlarımızı arabada bırakıyoruz bir alış veriş merkezinde olduğumuzu görüyorum.düğün için gelinlik,kına vs kıyafet bakıyoruz.benim hiç beklemediğim dir durum ve çok şaşırıyorum.benim elimde cüzdanım var sadece sevgilim ben rahat edeyim diye alıp kendi taşıyor ve elimden tutuyor.ben o an çok şanslı olduğumu düşünüp mutlu ve huzurlu oluyorum.ben Karadenizliyim sevgilimde öyleymiş ikimizinde akrabaları çoğunlukla ora diye düğünü orada yaparız, kınayı burada yaparız vs. bir sürü plan geçiyor aklımdan o sırada.beni eve bırakıyor acele bir yere yetişmesi gerekliymiş.eve girer girmez cüzdanımın olmadığını fark edip arıyorum. mahçup bir şekilde onda unuttuğumu kimliğim olmasa sorun olmaz ama sabah işe gideceğim taa gebzeye hemde(aslında ben pendikte oturuyorum işimde kartalda bu arada)geri dönüp getirmesini rica ediyorum.o da çok kibar bir şekilde tabi diyor sorun değil uyanıyorum.yorum için şimdiden çok teşekkürler.hayırlı günler diliyorum.


Tohat
mMerhabalar. Yeni bir gelişmeye gebe olduğun bir dönemde olduğuna, hayatında yaşayacağın yenilik,değişim gibi anlamlara gelmektedir ve bunun neticesinde senin çok mutlu olacağına, evlilik kararı gibi ciddi bir karar alabileceğine, mekan değişimi gerçekleştirebileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu ancak Allah bilebilir.


rüyada sevgili görmek, rüyada sevgili

Bu kategoride yer alan Rüyada sevgilinin annesini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevgili görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.