Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sınava girmek?

Rüyada sınava girmek?

_islam_
Rüyamda sınava girdiğimi görüyordum,acaba tabiri nedir?

cevap verdiğiniz için ALLAH razı olsun:)


Yorum: Rüyada sınava girmek?

arifselim
Rüyada sınava girmek tek bir anlamda yorumlanmaz. Zaten en doğru yorum kişiye göre yapılacak olan yorumdur. Genel bir manada sınava girmek İnsanın iş hayatında veya eğitiminde aşamalı olarak ilerleyeceğine ama Allah’ın izniyle sonu güzel ve ferahlık olmasına tabir edilir. Sınava girmek görülen sonuca göre de ayıca tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Salih Kimseler Görmek (imam nablusi)

Ruyamda okulu bitirdig halde sinava giriyorum

zeugma
Selamun aleykum
Hep okul gibi bir yerdeyim, sinava girecegim ama sinavlarim yok, ama son sinavim diye biliyorum ve icimde hep bir tedirginlik var, basarabilecekmiyim diye..Kendimce diyorum okulu bitirdim ama sinav var ve ben hazirliksizim diye. Son 2 senedir arasira bu ruyayi goruyorum lütfen bana yardim edinn. Selam ve dua ile


Yorum: Rüyada sınava girmek?

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibini çok sıkıntılı günlerin ve can sıkıcı olayların beklediğine alamet olarak kabul edilir. Ayrıca rüyayı gören kişinin başının sıkışmasına, zor durumda kalarak bir süre bu durumdan kurtulmaya çalışacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saz çalmak

zalabha
Rüyamda bir yerde arkadaşlarim ve ben sinavdaydik sinav kitapciklari benim evde yattigim yatagin altından cıkıyordu herkes sınav olmaya başladı benim kitapcigimda soruların bazıları işaretli olarak geldi bende insanların haklarına giremem deyip kitapcik degistirdim ancak verilen kitapciktada sorular isaretliydi cözerken arkadşlarim birbirine laf atiyordu .burada rüya sonlandi .teşekkurler

Okudunuz mu?  Rüyada Sakız Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüya sahibi için hayatındaki çok önemli konularda kolaylıklar göreceğine, rahat edeceğine ve engelleri Allah’ın izniyle aşacağına alamet olarak kabul edilir. Ayrıca kendisini çok yakından ilgilendiren konularda mutluluk verici gelişmeler olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ayseiclal99
Merhaba,8.sınıf öğrencisiyim.Haziran ayında LGS sınavım var (dualarınızı bekliyorum).Ben okul birincisiyim normalde,sınava hazırlanmaya devam ediyorum.Ve ben rüyamda bu sınava girdiğimi gördüm.Sınav normalde sadece haziranda olmasına rağmen rüyamda 2 oturum halindeydi,yakın zamanda da bir sınav vardı.Ve ben iki gün sonra sınava gireceğimi öğrendim rüyamda.Çok hazırlıksız hissettim baya korktum.Hiçbir şey bilmiyormuş gibi düşünmeye başladım ve sınav sabahı geldi sınava az bir süre kala anca gidebildim.Ve çok korkmuş bir şekilde uyandım.Sizce bu rüyanın anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada sevildiğini öğrenmek

arifselim
Merhaba. Öncelikle bu rüya bilinçaltı olması mümkündür. İkinci olarak ise, zor bir dönemden ve yoğun bir çalışmadan sonra elde edilecek olan başarılara işaret olarak tabir edilir. Olumsuz bir anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


A.şeriyfe
Rüyamda bir sınıfta sınava girmiştim. Sınıfta öğrenciler de vardı.Soruların çözümleri var o çözümlere bakıp cevaplarını optige isaretliyordum sonra hoca sınıfa uyarı yaptı bende soruların çözümleri olan kitapçığı kapattım. Sizce bu rüyam ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Saç ağarması Görmek (imam nablusi)

arifselim
Sınava girdiğini görmek oldukça hayırlıdır ve kademeli olarak başarılar elde edeceğine yorumlanır. Ancak kopya çekmek ise iyi değildir ve hayatta bazı haksızlıklar yapacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda Bir Okulda Oluyorum Herkes Sınavda Bende Sınava Giriyorum İlk Başta Yapamıyorum Ama Sonradan Baya Yapıyorum Kağıtta boş yer kalmıyor hocaya teslim ediyorum kağıdı 98 alıyorum 5 sk sonra hoca kağıdı istiyor ve bir anda kağıtta benim görmediğim ve doldurduğum alanlar boş oluyor 98 aldığım sıanvdan 30 alıyorum aslında sınav yarına kadarmış ben o saatte teslim edileceğini sanıyordum ben bunu sonradan öğreniyorum ve çok ciddi bir sınavmış ağlamaya başlıyorum başka sınav için çağırıyorlar girmiyorum müdür yardımcısının yanına gidiyorum anlatıyorum durumu izin belgesi ve sınav kağıtlarını veriyor eve git evde sınavları yap yarın getir diyor kağıtları alıp babamı beni alması için arıyordum

Okudunuz mu?  Rüyada sakınmak (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin durumun bilinerek yorumlanmalıdır. Eğer öğrenci isen ve sınavla ilgili herhangi bir dönemden geçiyorsan bu rüyan tamamen bilinçaltı olup bir yorumu yapılamaz. Bunun dışında ise zor bir dönemden sonra ulaşacağın başarıların bir işareti olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

Sessizbiri
Selamun aleykum iyi günler ben rüyamda yazılı bir sınava giriyorum 15 puan alıyorum onada yalnızca uzmanlık geliyor bir anda türkiye haritası gözümün önüne geliyor suriye sınırına bakiyorum orası çok karışık diyorum vazgeçiyorum sonra akdenize bakiyorum bir gemi de bir sepet yumurta görüyorum sonra ordan da vazgecip ıran sınırına bakıyorum ordanda vazgeçiyorum tabi hep 15 puanlık yerlermiş bunlar sonra bana diyorlar çabuk ol hemen bir karar ver bende diyorum yeni aklıma geldi edirne siniri var orda lahmacun diye biyeri seçiyorum sizden ricam lütfen rüyamı yorumla4misiniz 25 yaşında bayanım

Okudunuz mu?  Rüyada biri ile tartışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşadıklarını ders büküp adımlarını daha temkinli ve dikkatli atacağına ve hayatını kazanmak en iyi noktaya getirmek için tüm gayretini sarf edeceğine, hayat mücadelesi göstereceğine emeklerinin karşılığını alabileceğini işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


RÜYADA SINAV SONUCU MUMSEMA, Rüyada sınav, ayseiclal99

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinle konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sınava girmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.