Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğinle konuşmak

Rüyada sevdiğinle konuşmak

45ng72
Sevdiğim bir arkadaşım var geleceğimizi birleştirmek istiyoruz ama ilk olarak istihare kılıp rüyayı bekledim ve sizden tabirini istiyorum yardımcı olur musunuz? Rüyam şöyle"ben bir eve girdim. ablam ve annem ikinci kattan bana sesleniyordu gel yemek ye diye.ve dışarda arkadaşım vardı beni arabasıyla bekliyordu.telefonum çaldı ve arayan oydu.telefonu açtığımda bana "hadi gel dışarda seni bekliyorum "dedi .bende "nereye?" Diye sordum.oda"evimize gidelim askim mm" Dedi. Ve bende ona ilk defa "tamam askimm"dedim ve aşkım derken o kadar içten di kii… Bu rüyasının yorumlamasını yaparmsnz teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek

Yorum: Rüyada sevdiğinle konuşmak

arifselim
İstihareden önce evlenmek için gerçekten adımlar atılmalıdır. Örneğin evlenmek istediğin kişi hakkında yeteri kadar araştırma yapmış olmak ve buna rağmen kararsız kalmış olman gerekir. Aksi takdirde istihare yapmanın bir anlamı olmaz. Bu rüyan güzel bir rüyadır ancak önemli olan kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan histir.

Okudunuz mu?  Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak

Rüyada Sevdiğinle Yazışmak

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda instagramda dolaşırken sevdiğim kız yazdığım soruları cevaplıyordu çok mutlu oluyordum baya merak ettiğim şeyleri soruyordum cevaplıyordu baya baya konuşuyorduk çok mesajlara cevap vermez ama sadece benim mesajlarıma uzun ve çok cevap veriyordu baya soru sorduktan sonra sevgilin varmı dediğimde (ya hayır yok diyordu) yada rüya bitiyordu uyandığımda çok mutlu ve heyecanlıydım kalbim hızlı hızlı çarpıyor şuanda 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada safran çiçeği Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sevdiğinle konuşmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem bekar olanlar için hem evliler için hayırla tabir edilen bir rüyadır. Çok sevilen birinden alınacak ibretli ve yol gösterici öğütlere ve yakınlarınızdan göreceğiniz desteklere delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda eski okuluma gidiyordum ama eski okulum sanki oteldi çok büyüktü. Eski okulumda geziniyordum ve sevdiğim kızı görüyordum orada. Birkaç arkadaşım geliyordu yapıp yapmayacağımı soruyordu kararsız olduğumu söylüyordum sonra cesaretimi toplayamadım ve okuldan çıkmak için lobiye gittim telefon açmak istediğimi söyledim yasak olduğunu söylediler hocama gittim ondan rica ettim yasak olduğunu söyledi bende bu okuldan olmadığımı mantıken çıkabileceğimi söyledi hoca babamı aradı bende eşyalarımı hazırladım o esnada ani bir cesaret geldi ve sevdiğim kızın yanına gittim ve yanıma çağırdım tüm hislerimi söyledim o ise anlamalıydım neden hep baktığını dedi ve 30 dk önce bir ilişkisinin başladığını söyledi ben yere kapaklandım arkadaşlarım geldi kaldırdı ben gene onun yanına gittim ama bu sefer çok samimiydik birşeyler konuşuyorduk sonra yan yana biryerlere gidiyorduk sarılıyordum hiçbirşey demiyordu sınıf arkadaşlarım görüyordu ve bunlar sevgilimi diye kendi aralarında konuşmaya başlıyordu bende kızdan 2 dakika müsade isteyip yanlarına gittim biraz daha bağırın herkes duysun diye kızdım ve geri döndüm sevgili gibiydik yan yana cafeye gidiyorduk dolanıyorduk eğleniyorduk.. ( gerçekte hislerimi bilmiyor söyleme konusunda kararsızım)

Okudunuz mu?  Rüyada şehit tabutu taşımak

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda görmüş olduğun duruma benzer ve hislerin konusunda aynı hosbve durumlar yaşanıyorsa bunun tek bir açıklaması olabilir bilinç altı. Fakat böyle rüyaların bilinç altı olmaması ihtimali üzerine yapılan yorumlar şu şekildedir. Kişi sevdiğinden haber alabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilir, ileride seveceğim biriyle adım atabilir. Kendini geliştirmek, eğitimine özen göstermek için çaba sarf edebilir, kararlı ve azimli olma konusunda önemli adımlar atabilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada siyah varlık görmek

rüyada sevdiğinle konuşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sigara içmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğinle konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.