Anasayfa
25 Kasım 2023, 4:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

İsrâ
S AAT

Rüyada saat görmek, görenin hayatı, geçim kaynağı, işi ve evinin düzeni ile yorumlanır.

İşler saat görmek, geçimin istikrarlı olmasına ev aile içindeki huzura işarettir.

Bozuk saat görmek, işlerin bozulmasını ifade eder.

Saatin kırıldığını veya kaybolduğunu görmek, iyi değildir.

Rüyada saatin çaldığını görmek, önemli bir görüşme veya randevuya işarettir.

Yeni bir saat almak, bir çocuk sahibi olmaya yorulur.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA SAAT
Rüyada saat görmek, kötü haberler almaya işaret eder.; Saati ayarlamak yaşamın gidişinin düzene girmesinin gerektiğine yorumlanır. Saatin sesini duymak bir çağrıya yorumlanır. Rüyada masa veya duvar saatinin çalışması bir, aile yaşamının iyi olacağına işaret eder. Kol saati veya cep saati özel işlerinizin karışık olduğuna yorulur. Saatin durması yada doğru çalışmaması, bir takım problemler çıkacağına yorumlanır.


İstiharede saat görmek

Kayıtsız üye
Selamun Aleyküm.. İstihare rüyasına yattım. Sevdiğim insanın hayırlı olup olmadığı ile ilgili. Rüyamda annemle kol saati bakıyoruz. Hem yeşil renk, hem de siyah renkte saat görüyorum. Kafam karıştı. Lütfen yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.


Yorum: Rüyada Saat görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Sadece birini sevdiğin için istihare olmaz. Her ne kadar ilerisi düşünülerek yapılırsa da mutlaka ilk önce istişareler edilmelidir. Yani o kişi araştırılmalı ve ciddi bir biçimde evlenmeye niyet edilmiş ve kararsız kalınmış olmalıdır. Aksi takdirde istiharenin hiç bir anlamı olmaz. Bu gördüğün rüyan ise sana net bir işaret değildir. Dilersen tekrar yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Sigara Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda pastane gibi bir yerde eşimle birşeyler yiyoruz.sonra bir yolda yürüyorum birisi arıyor beni benim kol saatimi almışsınız diyor.koluma bakıyorum gerçekten kendi kol saatim yerine başka saat var tekrar pastane gibi olan yere gidiyorum orda ki kadına saati veriyorum kadına diyorum ki benim kolumda saat vardı ben onu çıkardım yanlışlıkla sizin saati taktım herhalde diyorum.sonra kadınla saat aramaya başlıyoruz etrafı karıştırıyoruz her taraftan kol saati çıkıyor değişik değişik saatler buluyorum ama benim kol saatimi bulamıyorum.sonra kadına siz saatin bende olduğunu nasıl anladınız diyorum kordondaki numaradan buldum diyor.Acaba aldığım yere gitsem kendi saatimi bulabilirmiyim diye bir telaşe içindeydim eşim almıştı saati diye üzülüyorum bir saat buluyorum benim saatim diye seviniyorum sonra bakıyorum benim saatim değil.yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Merhaba. Rüyada görülen kol saati hayatın her anını planlamaya ve işlerini doğru düzgün yapma gayreti içerisinde olmaya işaret eder. Bu rüya ayrıca bazı karışıklıklara ve aksiliklere tabir edilir. Yinede en isabetli yorum, kişiye özel olacak olan yorum olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


feyza111
Merhaba ben rüyamda kısa olmayan loşu açık somon rengi kumaşı ipeksi ya da parlak yumuşak olmayan bir elbise giydiğimi başımda Çiçek’ten bir taç kolumda da kumaşlı gümüş bir saat gördüm saçlarım düzdü birini bekliyor gibiydim mutluydum ve elimde beyaz bir gül vardı rüyam hayra mı işarettir ?
Ve ikinci bir soru bu konu hakkında üç gün sonra tekrardan yaptım bir şey göremedim ama uyuyamadım da ondan mıdır yoksa başka bir şeye mi işarettir teşekkürler……

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kızı görmek

arifselim
Merhaba. Bu gördüğün rüyan elbette çok hayırlıdır ve olumlu manalara sevinmeye ve mutlu olmaya tabir edilir. Ancak istihare için kesin şu manaya işaret eder denemez. İstiharede kalbe gelen hisse bakılır ve ona göre bir işaret kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Kol saatime baktım ve saatin sabah 11:27 olduğunu gördüm.
Not: Sabah saat 11:19 gibi kalktım. Birşey olacak diye bekliyordum ama olmadı. Bir ara bir yerde rüyada zamanı görmenin o an içinde bir şey olacağı anlamını okumuştum acaba böyle midir?
Diğer bir rüyamda ise arkadaşımla sınıfımızı arıyorduk ama bulamadık her yere baktık neredeyse. Sınıftan kastım bölüm sınıfımızı.
Not: Bu rüya kısa olduğu için buraya yazdım.
(Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanızda gördüğünüz zaman kavramıdır. Yani sizin bu zamanı kontrol edip istediğiniz her şeyin sizin seçiminizle gerçekleşebileceği şeklinde olup doğru olana karar verip Allah yolunda harcayacağınız şeklindedir. İkinci rüyanız ise, büyük kazançlar elde edecek, hayırlı bir hayat sürecek ve mutlu olacaksınız fakat bunu biraz sabır ve dirayetin sonunda elde edeceksiniz. Yine de Allah daha iyisini bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, dün gece rüyamda rahmetli babaannemi gördüm, gül kurusu rengi bir koltukta birlikte otururken yıllar önce olmuş olaylarla ilgili dedikodu yapıyordu babaannem ; o esnada yanımızdaki hanım , deri kılıflı köstekli antika saatini gösterdi bize inceledik ve ben yanlıslıkla kılıfını yırttım . Acaba bu rüyanın manası ne olabilir ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızda tatsız olayların meydana gelmesine ve kötü hissetmenize neden olacak durumların varlığını gösterir. Bundan mahcup olacaksınız. Yine de en iyisini Allah daha iyi bilir.


Halide
rüyamda insanların çok olduğu geniş kitleli böyle sosyete cemiyeti gibi bir yerdeydim ve kolumdada bir saat vardı bu saat böyle gümüş kaplama gibi ama hafif altınlıklarda vardı ve bu kalabalık ortamda gören herkes saatime bakıyordu bazıları güzel yorumlar yapıyordu bazıları kem gözlerle uzaktan bakıp kıskanıyordu daha sonra saatime birkaç saat sonra baktığımda saatin renkleri değişmişti yine göz alıcı bir saatti fakat saat gökkuşağı gibi renkten renge girmişti bunun anlamı nedir hocam nedense bunun mesajcı rüya olduğunu hissettim

Okudunuz mu?  Rüyada sağırlık Görmek (imam nablusi)

Tohat
Kendine ve etrafındaki insanlara faydalı olan ve olmak için elinden geleni yapmak için zamanı en iyi şekilde kullanmaya çalışan biri olduğunuza, bazı planlarınızı daha iyi yapmak için zamana bıraktığınızı ve bunları gerçekleştirmek için büyük bir heyecan duyup sabırsızlıkla beklediğinize de delalet eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


feyza111
Selamün aleyküm, rüyamda sevdiğim ve uzun zamandır ayrı olduğum erkeğin çiğ et doğradığını gördüm, ona hediye seçmeye gidiyordum kitap tarzı seyahat rehberi ve kazak alıyordum kapüşonlu ama kapşonludan vazgeçiyordum, yöresel eşya alıyordum ve kendime de bluz alıyordum iki tane başka bir erkek arkadaşıma danışıyordum hangisini alsam diye önünde de etli yemek vardı etin bir tanesini alıp eliyle yiyiyordu küçük. Ve o arkadaşıma sevdiğim erkek ile evleneyim ilk erkek doğurduktan sonra iki kız doğurmaya değil de iki erkek doğurmaya karar verdim diyordum ve şakalaşma oluyordu aramızda gelinlik falan düşünüyordum onun hariçinde asfaltta yatıyordum teyzemi görüyorum hava yağmur sonrasıydı yerde hafif su birikintisi vardı napıyorsun diyordu uyuyorum hava çok sakin diyordum
Ayrı bir rüya olarak da sevdiğime boynundan sarılıyordum üzerimde mor eşofman vardı kapüşonlu ve şortlu
Rüyalarımın anlamını yazarsanız çok sevineceğim şimdiden hayırlı günler


arifselim
Aleykum selam. Genellikle düşüncelerde var olan duygusallıkların rüyaya bir yansımasıdır. Ayrıca yorum olarak birinin kısmetine, sevincine ve mutluluğuna vesile olmaya işaret olarak yorumlanır. Rüyalara çok takılmamak ve hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevildiğini öğrenmek

feyza111
Selamün aleyküm
Benim yaptığım üç istihare namazı hakkında rica etsem yorum yapabilir misiniz sevdiğim kişi için yapmıştım
• Arabayla çimenli yollardan köy yolundan yukarı gidiyordum ordan da bir arkadaşımı ziyaret ediyordum evine gidiyordum kahve falı bakacak gibiydi ama tam olarak bakmamıştı benim için hayırlı mı diye yapmıştım anlamı nedir?
•Diğer iki istiharede ise ilkinde birbirimizin alın yazısında birbirimiz yazıyorsak birbirimizin kaderi ve nasibiysek diye yapmıştım nehrin kenarında gece vakti gökte parıldayan yıldızların altında oturuyordum bu arada sevdiğim çocuğun memleketinde de Porsuk nehri vardı sonradan aklıma geldi
Diğer açıdan da evleneceğim kişi o mu diye yaptığımda bir şey göremedim bir defa daha yaptım göremedim bunun nedeni nedir
Alın yazımızda evleneceğimiz kişi yazıyor diye biliyorum ve sanırım rüyam hayırlıydı ama evlilik için görememek hiç evlenmeyeceğimiz için mi çünkü mesleği gereği beş yıl evlenmeme şartı olacak işe başladığında yoksa cevabını öğrenmemin vakti mi değil bunları detaylı yazarsanız çok sevinirim yoluma ışık tuttunuz Allah sizden razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. İstihare rüyaların niyetinin hakkınızda hayırlı olacağını gösteriyor. Tabi uyanırken hissedilen de rüyada görülen kadar önemli olduğundan buna da dikkat etmen gerekir. Her istiharede rüya görülmeyebilir. Bu hayırlı olmadığı anlamına gelmez. Yedi defa yatıldıktan sonra toplam olumlu veya olumsuz durumuna bakılarak sonuca varılır. Hakkınızda hayırlısı olsun. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda bahçede bir yatakta hasta bir kız çocuğunun yattığını görüyorum yanından geçerken bana öleceğini bir kapı açılacağını ve meleklerin onu alacaklarını söylüyo ben de dönüp ona moral veriyorum oyu sevip oynuyorum kısacık saçlar vardı okşarken uzuyo saçların çok gzl diyorumve beyaz taşlardan yapılmış bir sürü kolye var onlarda gzlmiş diyorum kızın yanına gelmeden saate bakıyorum 11.15 sonra benim uçağım var diyorum saate tekrar bakıyorum saat 1.00 vakit geldi deyip bavulu alıp gidiyorum havaalanına


Tohat
Olumsuzluğa işaret olup tedbir almak olarak algılanabilecek bir rüyadır. Rüyanın yorumunda akrabalarından ya da sevdiklerinden bir sebepten dolayı uzaklaşacağına ya da bazı kimselerin aranıza girerek sizi birbirinizden uzaklaşmasına neden olacağına delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hiç bilmediğim bir evde eşimle misafirliğe gitmişiz ben orda çocuklarla uyuyakalmışım uyanınca saate baktım 8:00 di ama uyumadan önce de 8:00 di diyorum 12 saat olmuş tam diyorum evi dolaşıyorum kalabalık bir sürü pastalar çaylar mutfağı falan bana çay al diyolar çay bardağı yıkıyorum lavaboda daha sonra eşim geliyor beraber evsahibi aileyle oturuyoruz gitmeye kalkıyoruz portmantodan paltoma uzanmaya çalışıyorum boyum yetmiyo eşim uzanıp veriyo bide biz çay içerken Tarkan da orda oturuyodu çay içiyodu saçları uzundu benim eşiminde saçları böyle olsa dedim evdede eşyalar duvarlar hep zümrüt yeşiliydi yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğin birini görmek

arifselim
Rüya sahibine çok iyi gelecek işler yapacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına ve hayırlı bir döneme gireceğine işaret olarak yorumlanır. Çok zor dönemlerden geçen bir kimse için bu olumsuzlukları geride bırakarak hayatının değişeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ktpll
Selam in aleykum.
Ben bu sabah namazdan önce bir rüya gördüm.
Bir ara bize kız bakmaya gelen bir tanıdık adamdan bana 3 adet eski model elektronik kol saati hediyesi gelmiş. Saatlerden ilk 2 tanesi siyah çerçeveli, sonuncusu kırmızı çerçeveleymiş. Saatlerle birlikte kol kayışları gelmemiş ama kol kayışı tokası da 3 adet saatlerle birlikte hediye edilmiş.
Ben adam benimle ilgilenmediğini düşünürken, aslında o sürekli beni gözlemlemiş. En sonunda da saat hediyelerini yollamış. Ben bir yatakta cenin pozisyonunda uzanmış, şaşkınlıkla saatleri inceliyordum.
Ben bekarım. Kadınım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişinde yaşadığın durumlardan, yaptığın hatalardan ders çıkartarak istikbalini ona göre çizmeye çalışacağına, İstikbalinin daha açık, parlak, mutlu edici havadisler ile geçerek şansının ve kısmetinin artarak süreceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, kolay gelsin.
Rüyamda teyzemin mutfağında duvara 2adet duvar saati astım. Sanki ona hediye ediyor gibiydim. Duvar saatlerinin çerçevesi turuncu sert plastik tarzı birşeydi. Duvara astıktan sonra teyzem geldi ve kendi oğlunun adını söyleyerek oğlum bana saat hediye etmiş dedi. Saatleri benim aldığımdan haneri yoktu. Ben de bir şey söylemedim.
Daha sonra bir dükkana girdim. Dükkanda elbise almak için bakıyordum. Sonra bir kutunun içinde banyo paspası gördüm satıcı banyo paspasına havlu dedi. Aldığımı görmedim ama alılveriş yapmak için girmiştim.

Okudunuz mu?  Rüyada Sabır Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bereketli, rızk dolu bir ömre, çalışanlar için işlerindeki performans ve buna bağlı olarak kazancının verimli olmasına, zamanını düzenli, tertipli kullanmaya, ayrıca sağlıkla huzurla geçecek hayırlı ömre de işaret olmaktadır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar işe girip açıkdan mı üniversite okumalıyım yoksa direk üniversiteye mi girip okuyayım diye kafam karışıkdı ve ben de istihareye yattım ama işe girip açıkdan üniversite okumalımıyım diye ve rüyamda annemi gördüm ve bir de telefondan saate baktım ve saat 3.52 idi ama öğlen di ve öğlen 3.52 ydi bu ne anlama geliyor.


Tohat
Merhabalar. Elin darda ve sıkışık olduğu halde Allah’ın hoşnut olduğu yollardan yürümeye çalışacağına, hayırlı yerlerde bulunacağına, kendine dini, kuranı ve Allah’ın emir ve buyruklarını göz önünde bulundurarak hareket etmeye çalışacağına, dilediğine er ya da geç nail olacağına delalet eder. Rüyanın tabiri bu şekildedir. Fakat istihare rüyası olarak uyumak istersen bunun belli başlı kuralları vardır. Bunlara uyman gerekmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada simit görmek

Kayıtsız Üye
Selamünalykum bayanım evliyim rüyamda babaannemle yan yana yürüyoruz bir saat çıkarıyor siyah parıltılı kol saati çok beğeni yorum ablama alındı bana ver diyorum bana hediye ediyor saat çok güzel saat elimde poşette kedim var kedim poşette en altta kaldığı için saatin güzel ligine daldım kedim boğulmasın diye torbayı ters çeviriyorum ama kedim elimden kaçıp balkondan aşağı atlıyor korkuyla aşağıya inip etrafa bakınıyorum gri ufak bir kedi elime alıyorum bu benim kedim değil diyorum bırakıyorum aramaya devam ediyorum bulamayacağım ablamlara ne derim ben diye korkuyorum çok yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir konu hakkında can sıkıcı durumlar geçirebilirsin veya var olan bir problem varsa hayatında bunun artma ihtimalinin söz konusu olabileceğine bunun yanı sıra gerçekten de birinden hediye alacak ve bu hediye ile ufak da olsa üstündeki karamsarlık ve stres ortadan yok olup neşeleneceksin. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm ben rüyamda çok kıymetli bir saat bulmuşum ve bunu paraya ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum ama beni kandırırlar ucuza alılar diyede birinden yardım istşyorum eşim bir tandığını arıyor ve o bize bekleyin ben gelşyorum diyo gelince saatçileri geziyoruz benim sırtımda küçük bir sırt çantası var eşim onun içine bşrşey koymak istiyor fakat izin vermiyorum oda kızıyor ve gidip kendisine sırt çantası alıyor ben çok gergin ve sinirliyim bşrazda korkuyorum kimseye saati bulduğumu söylemiyorum sonra çok geziyoruz ama saate değerini veren bulamıyoruz. Saatide elimde tutuyorum kimseye vermiyorum. Sonra kendimi bir doğum günü kutlamadının içinde buluyorum bu aileden bir çocuğun doğum günüymüş saat elimde oturdum orada ama eşim yoktu.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İmtihan dünyasında her ne kadar istenmeyen durumlar olsa da genel itibari ile ağız tadıyla geçecek ömre delalet etmektedir. Maddiyata büyük sıkıntılar görmeyip gelirinin her daim sürüp gideceğine işaret etmektedir hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kol saati görmek imam nablusi, Rüyada saat görmek imam nablusi, rüyada su saati görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Salyangoz Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Saat görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.