Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğin kızı görmek

Rüyada sevdiğin kızı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba;
Öncelikle bu rüyayı göreli bir hayli oldu, sitenizi yeni farkettim yazmak bu güne nasipmiş.
Rüyamda sevdigim kızı gördüm hafif kalabalık bir yerde idik, ben onu seviyorum ama açılamamışım onun beni sevip sevmediğinden haberim yok, yanında bir kız daha vardı sanırım en yakın arkadaşı, bir müddet sonra yanıma geldiler, sevdiğim kız bana, beni çok ama çok sevdiğini ama bana layık olamadıgını bazı hatalar yaptığını söyledi, bende onun ellerinden tutup asıl ben sana layık değilim seni çok seviyorum dedim ve birbirimize sarıldık sanki kalbim duracak gibiydi ve ikimizde çok mutluyduk, yüzlerimiz gülüyordu.Sevdiğim kızın en yakın arkadaşıda en az bizim kadar mutlu idi. Hocam yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun.
Ayrıca gerçek hayatta bu kız eskiden görüştüğümüz bir aile dostumuzun kızı idi şuan çok az görüşüyoruz ve kızı çok uzun zamandır görmedim 5 yıl oldu sanırım ben bu kızı çok seviyorum ama kendisi bilmiyor, bilse ne tepki verir bilmiyorum, beni sevmezmiş gibi geliyor..


Yorum: Rüyada sevdiğin kızı görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Gördüğün bu rüya bilinçaltına yerleşen düşüncelerden görmüş olabilirsin ki genelde bu yüzden görülür. İkinci olarak ise, bu rüya o kızla ilgili değil ama senin için hayırlı ve yeni başlangıçlara ve müjdeli haberleri almaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sevdiğin kızı görmek

osmanturkq
Merhaba;
Bugün forumunuza üye oldum.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

”Ayrıca gerçek hayatta bu kız eskiden görüştüğümüz bir aile dostumuzun kızı idi şuan çok az görüşüyoruz ve kızı çok uzun zamandır görmedim 5 yıl oldu sanırım ben bu kızı çok seviyorum ama kendisi bilmiyor, bilse ne tepki verir bilmiyorum, beni ister mi istemez mi bilmiyorum kızın aklında başka birisi varmı yokmu bunuda bilmiyorum.”
Hayırlı olur mu olmaz mı, açılsammı yoksa biraz daha mı beklesem bilemiyorum.Kızı çok seviyorum bu nedenle kaybetmek istemiyorum.
Bu konu ile ilgili İstihare yatmak istiyorum ama
Nasıl istihareye yatılır anlatabilir misiniz yada forumunuzda bu konu varsa link atabilir misiniz ?
Bu konuda ben istihareye yatabilir miyim yoksa başkasının mı istihareye yatması lazım.
Ayrıca istihare rüyamıda yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek

Teşekkür ederim.


Yorum: Rüyada sevdiğin kızı görmek

arifselim
Merhaba kardeşim hoşgeldin aramıza. İstihare yapmak sünnettir ve herkesin kendisi için yapması gerekir. İstihare rüyalarını da yorumluyoruz. Ancak senin bu durumunda istihare yapılacak bir şey yoktur. Ancak evliliğe karar verildiği takdirde böyle bir niyet olursa ancak o zaman istihare yapılır.


Kayıtsız Üye
Çıktığım kız sağ ayak tarak kemigine serum takmasi ve o serumlarin içinde hep kan vardi ve 4 5 tane birden takmisti ne zaman bitmek uzere olsa gene takıyordu sonunda ailemden biri o serumu cekip çıkardı ve annem hastane dışına götürdü götürürken elimi cebime attim ve bir anahtar çıktı cebimde ve geri hastaneye girdim. Bunun yorumu ne olabilir açıklarmisiniz teşekkürler


arifselim
Serumun çıkarılması hayırlıdır bu rüya, o kimse için umutsuzluklarından, karamsarlığından, hayal kırıklıklarından, geçmişte yaşadığı acı olayların etkisinden ve kararsızlığından kurtulacağına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Sa. Rüyamda köyümüzde düğün yemeği mi mevlüdü mü öyle bir yerdeydik. Sevdiğim unutamadığım kızı gördüm. Göz göze geldik. Gülümser gibi oldu. Ne demek? "Eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü:("

Okudunuz mu?  Rüyada sevildiğini öğrenmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyadan özel bir mana çıkarılmaz. İçinde bulunduğun yoğun bir duygusal süreçten kaynaklanır. Düşüncelerden, duygusallıktan ve çeşitli şeyleri kafaya takmaktan dolayı görülür. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.


alican6698
Merhabalar 2016 mayıs ayında 2 yıllık ilişkim sonlandı hala seviyorum kız arkadaşımı şu an bir başkasıyla beraber 5-6 ay geçti üzerinden aklıma geliyordu ara ara ama hiç rüyalarıma girmedi. 11. ayda yen bir ilişkisi olduğunu öğrendim hala seviyordum ve hala seviyorum o kadar içim acıdı ki kalbim kaskatı kesildi sanki cumaya felan gitmiyordum en son 2-3 ay önce artık bitmiş vaziyetteydim perşembe gece si yatağımda uyumadan hayatımda hiç bu kadar içten etmediğim bir şekilde dua ettim Allahım dedim bana bir yol göster yoksa kurtar beni dedim ilk uyuduğumda beyaz gömlek siya kumaş pantolon elimde KURAN-I KERİM okuyordum yanımdada sevdiğim kız vardı yeşil elbisesiyle gülümsüyordu dedim belki bilinç altıdır olur ya insan oğluyuz bir daha edip yatayım bu seferde ailesiyle tanışıyordum bu bir işaret midir bilen bir hocamız dini bilgisi iyi birisi lütfen yorumlar mı ? Teşekkürler şimdiden..

Okudunuz mu?  Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyaların büyük bir çoğunluğu bilinçaltıdır ve anlamları olmaz. Bu rüyanda istihare rüyası olarak zaten değerlendirilemez. Güzel bir rüyadır ama bu sana bir işarettir diyemeyiz. Sabırlı olmalı ve iradene sahip çıkabilmelisin. Seni istemeyen ve başkasıyla da olabilen bir kişi sana ömür boyu acaba huzur verebilecek mi düşün.


Cobann
Selâmün aleyküm gencler Sevdigim kızı rüyamda gördüm benim bir yengem var oraya gittim havuzlu bir ev oda bana surpriz yapmis oraya gelmiş ilk kez bulusmustuk gördüğüm gibi sariliyodum ikimizde çok mutluyduk o gün


arifselim
Aleykum selam. İnsanın gerçek hayatta etkilendiği şeyleri bir şekilde rüyasında görmesi normal bir durumdur. Bu tür rüyaların özel bir yorumu olmaz. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


HüseyniSEVDA
Selamun Aleyküm Hocam .Ben sevdiğim bayanla evlendiğimi gördüm. Hayırlımı bilmiyorum ama rüyadan 1 gün sonra yine bir rüya gördüm : Bu seferde başka bir bayanın beni sevdiğini gördüm. Ama benim Ona karşı bir sevgim yoktu sadece BACIM dır gözüyle bakıyorum.
Bu rüyada ne hikmet var siz daha iyi bilirsiniz hocam yazarsanız Çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Saman Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada sevdiği ile evlendiğini görmek, gerçek hayatta heyecan duyacağı ve sevineceği gelişmelerin olacağına işaret eder. Başkası ile evlenmekte bu şekilde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


HüseyniSEVDA
Bende Böyle bir şey Gördüm KARDEŞ Hayırlıymış . 🙂 ALLAH HERKEZE HAYIRLISINI NASİP ETSİN!


lester1233
platonik sevdigim biri var hala seviyorum eskiden bana arkadaş olarak konusma firsati vermisti bende ondan ve herkesden uzak kaldim sonra bir kaç defa daha acildim ve hala sevmeye devam ettim ama hiç yanina gidip konusmadim 4 kere sevdigimi itiraf ettim ama olmadi
eskiden benim dikkatimi cekmeye calisiyodu oldugum ortamlara geliyordu belkide arkadaş olarak bir firsat vermisti yaklasip beni taniyip guvenip belki aramizda birseyler olabilir diye ama ben hiç yaklasmadim aradan 6 ay gectikden sonra simdi artik hiç dikkatimi cekmeye calismiyor artik bana hiç bakmiyor ama bu seferde sadece selamlasip normal konusuyoruz aramizda bir sogukluk var

rüyamda sevdigim kızı evimde gördüm teyzemleri misafir olarak agirladi ve evimde bulasik yikiyordu ve sonrada evden cikti bu rüya tabiri sonucu ne olabilir biraz uzun yazdim kusura bakmayin

Okudunuz mu?  Rüyada seccade sermek

arifselim
Bu rüyan senin gerçek hayatta yaşadıklarının bir etkisinden dolayıdır. Böyle çok yoğun duygusal süreçlerde benzeri bir çok rüyalar görülebilir. Bundan dolayı bu rüyalar yorumlanmazlar. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Yaz tatili olmuş ve ben de Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde kalıyorum, bu gerçek hayatta da böyle.

Neyse, ben sevdiğim kızın sosyal medya üzerinden onun da orada olduğunu öğreniyorum. Ona neredesin diye mesaj atmıyorum fakat paylaşımlarından görüyorum.

Neyse, ben de dışarıya çıkıyorum bisikletimle ve onu aramaya başlıyorum ve onu kordonun hemen yanındaki parktaki çardakta hem kızlı hem erkekli otururken buluyorum. Yanına gitmiyorum fakat yanlarından sürekli geçmeye çalışıp dikkat çekmeye çalışıyorum.

Neyse, bizim lapsekide bir emlak dükkanımız var ve oraya gidiyorum ve içeride bir şey yapıyorum fakat hatırlamıyorum, o dükkanda yine kardeşim var ve bir sebepten dolayı aramızda ağız dalaşı oluyor ve ben ona çok kızıyorum ve tekrar dışarı çıkıyorum. Bu sefer bisikletsiz olarak yine o parka doğru yöneliyorum. Bu sefer koşuyorum ve elimde bir defter ya da kitap tarzı bir şey var ve bir de kalem. Parka olabildiğince hızlı koşuyorum onu görmek için ve ben oraya ulaştığım zaman sevdiğim de beni görüyor ve ben de sanki birisini arıyormuş numarası yapıyorum ve öylesine koşarak dolanıyorum. Bu arada rüyada hem gündüz sevdiğime bakıyorum ve hem de gece sevdiğime bakıyorum ve neredeyse rüyanın %85’inde o parkta ya oyun oynuyorlar arkadaşlarıyla ya da oturup konuşuyorlar, beraber.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiği kişiden yeşil hırka almak ve giymek ne anlama gelir?

Neyse, orada bir tane daha çardak var ve oraya oturuyorum ve orada oturan bir teyze var yanlış hatırlamıyorsam ve onunla sohbet etmeye başlıyorum, daha doğrusu sanırım o başlıyor ve ben onla sohbet ederken geçen sene staj yaptığım yerdeki çalışan geldi ve o da benim yaşlarımda. Teyze’nin bir rahatsızlığı vardı ve o çalışan çocuk ona tavsiye verdi, şuna yakın bir şekilde:"Böyle yapma, çok rahatsızlanırsın…" vb. gibi şeyler demeye başladı teyzeye ve ben ise teyzenin kim olduğunu bilmiyorum.

Neyse, sevdiğim kıza doğru kafamı çeviriyorum ve o parkta güle oynaya arkadaşlarıyla birlikte oyun onuyor ve bir süre sonra sevdiğim kız oradan ayrılıyor ve yanında ise türbanlı bir kız var benim tanımadığım ve onların ikisi çok yakın arkadaşlar gibi duruyor, yani ben öyle görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandalye Görmek (imam nablusi)

Neyse, onlar giderken eve doğru benim arkamdan geçiyorlar ve sevdiğim kız her zaman ama her zaman gülüyor olarak görüyorum ve bende biraz daha sohbet ettikten sonra kalkıyorum ve onu takip etmeye başlıyorum ve onu takip ederken tekrar dükkana gidiyorum. Ondan sonra fazla hatırlamıyorum dükkanda ne yaptığımı fakat bir ara akşam oluyor ve ben bisikletimle birlikte yine parka gidiyorum ve o yine orada ya oyun oynuyorlar parkta ya da konuşuyorlar.

Neyse, bende bisikletle hafif bir tur atıyorum o kordon tarafında ve tekrar geliyorum parka ve yine oyun oynarken buluyorum. Sonra bir şekilde sabah oluyor fakat hatırlamıyorum sevdiğim kız ve onun arkadaşı bisikletleriyle birlikte eve gidiyorlar ve bende evinin neresi olduğunu öğrenmek için bunları takip ediyorum ve sonra birden duruyorlar ve sevdiğim kız bir apartmana giriyor, ama gerçek hayatta evi orası değil.

Okudunuz mu?  Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

Neyse, sonra bende onların beni görmemesi için yavaşlıyorum ve az kalsın duran bir arabay çarpıyordum ki son anda bir manevra ile kurtarıyorum kendimi.

Neyse, ben yoluma devam ediyorum birazcık daha beni fark etmemeleri için ve bir sapağa ulaştığımda geri dönüyorum. Bu sefer sevdiğim kızın yanına bir kız arkadaşı daha gelmiş. Bisikletleri bırakmışlar. Orada durup bekliyorlar. Bende onların yanından geçerken sevdiğim kızın arkadaşlarıyla göz göze geliyorum ve yaklaşık 5-7 belki 10 saniye kadar bakıyor bana ve ben ona ama herhangi bir his hissetmiyorum sevdiğim kızın arkadaşına.

Neyse, ben tekrar dükkana gitmeye karar veriyorum ve giderken sevdiğim kızı tekrar o türbanlı kız ile görüyorum, bir yere gidiyorlar belkide eve ama emin değilim, çünkü ilk başta eve gideceklerini duyduğum anda takip etmeye başlıyorum bisikletle.

Neyse, ben dükkana giderken sevdiğimi görüyorum ve bana bakıyor ve her zaman ama her zaman gülüyordu, ve rüyanın bazı kısımlarında bana bakıp bakıp duruyordu. Ondan sonra ise rüyayı hatırlamıyorum, muhtemelen burada bitiyordu.

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Aaçıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Bu ara bu rüyayı berat gecesinden sonraki saatlerde yattığımda gördüm ve bazı zamanlarda dua ederken sevdiğim kızın benim olması için ağlıyordum. Çünkü onu canımdan çok seviyorum. Rüya biraz karışmış olabilir çünkü kronolojik sıradan emin değilim. Yani rüya akşam da başlıyor olabilir, sabahta. Çünkü rüya hep aynı eksen etrafında dönüyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandal Görmek (imam nablusi)

Neyse, cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Hem rüyanın hemde sevdiğin kişinin hayırlısını dilemelisin. Bu gördüğün rüyanda maalesef bir bilinçaltı düşünceden ve yoğun duygusal bir süreçten geçtiğinden dolayı görmüş olabilirsin. Bundan başka herhangi özel bir şekilde yorumlayamayız. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sevdigin kızı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin arkadaşına sarılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğin kızı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.