Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada simit görmek

Rüyada simit görmek

Kayıtsız Üye9
Merhaba benim rüyamida yorumlarmisinoz daha dogrusu rüyalarimi.
Ruyamda bir simitcideydim ve simit aliyordum.yanimda da oglum vardi.. simit koparim yedim ve birazda ogluma verdim.. simit de peynirliydi.
2 rüyamda affedersiniz bir zenciyle iliskiye girdim ve cinsel organini gördüm..
Bide rüyamda dun gorumcemin kucuk.oglunu gördüm saclari uzamisdi ve annesi kesicekti ama.kestimi hatirlamiyorum
Eger cevaplarsaniz cok.sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada sivilceden kurt çıkması

Yorum: Rüyada simit görmek

arifselim
Merhaba bu ilk rüyan, rüya sahibine bolluk, bereket ve hayır getirecek bir iş yapmasına işaret eder. Diğer rüyanın yorumu ise, haram ve meşru olmayan bazı işlerin peşinde olmaya alamet eder. Son rüyanın açık bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada serum takılması

Simit Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı günler . Rüyamda babamla bir ekmek fırınına girdik hadi baba alalım simit dedim kızdı sinirlendi ve ben yine simit aldım🙈 hatda babam param yok deyince bendede yok sanıyordum cüzdanımı açtım ve simit parasını çıkarıp verdim ordaki çocuğa kağıt olarak 10 yada 15 lira verdim .. hatda babamın canı bir kaç tanede yağlı ekmek istedi onları da aldık benim çıkarttığım parayla .ardından simiti ikram ettim müdürümüze o da üstünden poğaça aldı ve kopardı da yedi , halbuki poğaçayı aldığımızı hatırlamadım🙈 sonra üst kata çıktım uyandım🤗 normalde babam asla tutumlu birisi değildir her istediğimi alır ama bu rüya farklı geldi bana en hayırlısını bilen ALLAH’tır 🤲🏻Açıklarmısınız ?

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Emniyet müdürü ve onunla beraber Şehit olan Arkadaşlarını Görmek

Yorum: Rüyada simit görmek

Tohat
Merhaba. Bahsettiğin özellikte olan babana benzer bir eşe sahip olabileceğine delalettir. Hem bereketi bol, kıtlıktan uzak, maddi sıkıntıdan yana düşüncen olmayacak bir hayata hem de senin için her şeyi göze alıp her istediğini yerine getirmeye çalışacak bir eşe sahip olabileceğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh görmek ne anlama gelir? tabiri nedir?

Cevix

Bu kategoride yer alan Rüyada sivilceden kurt çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada simit görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.