Anasayfa
12 Eylül 2023, 21:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sivilceden kurt çıkması

Rüyada sivilceden kurt çıkması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. ben rüyamda çenemde görünürde sivilce olmamasına rağmen dipte vardır diye sıkıyorum baya bir iltihap çıkıyor ve içimde küçük küçük bir sürü siyah kurtçuk çıkıyor. iltihap su dolu bir kaba düşüyor ve içindeki kurtçuklar büyüyüp beyaz oluyor. anlamı nedir?
şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sivilceden kurt çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle hayırlara vesile olmasını dilerim. Kendinizce yükleyeceğiniz sorumluluklar ile hayata daha net ve daha iyi yol almaya çalışarak hayırlı olanı yapmak için çabalamaya delalet eder.


Yorum: Rüyada sivilceden kurt çıkması

Kayıtsız Üye
Rüyamda bacak bölgemde koyu noktalar gördüm başta umursamadım ama sonra annem bacağımı görünce bende bir şey değil anne diye kaşırken biri açıldı ve bende hafifçe sıktım sıktıkça içinden uzun ince beyaz kurt çıktı sonra diğer ayağıma geçtim oradan daha uzun bir kurt çıktı içimden her yerimde mi var dedim nereye kadar uzadı bu kurtlar diye düşündüm ve korktum sizce bunun anlamı nedir kurtlar üst bacağımdan çıktılar

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

Yorum: Rüyada sivilceden kurt çıkması

Tohat
Aile içindeki yaşantıya kişilerin birbiri ile olan iletişimine işaret eder. İletişimin ve muhabbetin daha iyiye gideceğine delalet eder. En doğrusunu bilen Allahtır elbette.


rüyada yüzünden kurt çıkması, rüyada vücuttan kurt çıkarmak, rüyada bedeninden kurt çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada şehit cenazesi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sivilceden kurt çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.