Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sofrada aileyle oturup yemek yemek ve domuz eti görmek

Rüyada sofrada aileyle oturup yemek yemek ve domuz eti görmek

Kayıtsız Üye
esselamun aleykum rüyamda bir sofrada ailemle oturup yemek yiyoruz.yemekte et var ama helal.sonra sanki bir komsumuz birisi bize domuz eti ve domuzdan yapilmis tatli getiriyor.biz yemiyoruz.annem diyor cope at.ben atiyorum ama kalktigimdada sanki yemisim gibi igrenc bir tat var agzimda bu ruyami lütfen yorumlarmisiniz Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada birine adres tarif etmek

Cevap: Rüyada sofrada aileyle oturup yemek yemek ve domuz eti görmek

arifselim
,aleykum selam kardeşim. Bu hayırlı bir rüya olarak tabir edilmez. Daha çok bu rüyayı gören kimsenin ailesinde meydana gelecek üzücü şeylere ve ağızlarının tadının kaçacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada saç tarayıcısı Hayat Görmek (imam nablusi)

Rüyada oturmuş yemek yemek, Rüyada domuz, rüyada ölmüş baba

Bu kategoride yer alan Rüyada sinirlenmek sinirlendiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sofrada aileyle oturup yemek yemek ve domuz eti görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.