Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:11
missa01
Abone

Aynı soruyu (günah) farklı hocalara sormak

Aynı soruyu (günah) farklı hocalara sormak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Mesela bir günahını hocaya anlatsan, ama emin olmak için bir hocaya veya birkaç hocaya daha sormak günahmıdır? Yani ben bir soru sprdum hocaya ve cevap verdi ve başka bir hocaya daha sordum ve farklı cevap verdiyse ve ben artık soruları (mesela günahlarıda) birkaç hocaya sorsam bu günahmıdır? Mesela bir soruyu hocaya sordum, ve birdaha sorsam başka bir hocaya bu günahmıdır?
2 diyelimki bir soru sordun, ve birkaç soru (çok soru) daha sormak istiyorsun ama bu soruları birbirine benziyor ve o sordupun soruyu birdaha sormak günahmıdır?
3 ve ben soru soruyorum mesela hocalara ve farklı cevap veriyorlar diyelim, ben sanki fitne mi çıkarıyorum acaba diye düşünüyorum, emin olmak için soruyorum çünki şöyle söyleyeyim: ben çok kafama takıyorum bazı şeyleri. Ve başka hocalara soruyorsam ve farklı cevap veriyorlarsa ve ben aynı soruyu birdaha başka hocaya sorsam bu fitne midir?

Okudunuz mu?  Çubuk yöntemi hangi yönü gösterir

Ve hepsine nasıl tövbe edebilirim günaha girdiysem? Lütfen acil cevap verirmisiniz bekliyorum?


Yorum: Aynı soruyu (günah) farklı hocalara sormak

Kayıtsız Üye
Aleyküm selam. Günahları hocalara anlatmak günah mıdır emin değilim, ama bence farklı hocalara bilgiler edinmek için soru sormanın bir sakıncası yok. Belki diğer hocanın dediklerini daha iyi anlican.

Okudunuz mu?  Kuran ı Kerim Hangi Sure Ile Başlar

tevbe

Bu kategoride yer alan Annemin kalbini çok kırdım ve sinirle Allah belanı versin dedim ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aynı soruyu (günah) farklı hocalara sormak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.