Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Nike marka ürün kullanmak

Nike marka ürün kullanmak

qwert123
Selamun aleykum nike marka ürün kullanmak sakıncalımıdır? internnete sakıncalı diyenler var anlamı nedeniyle benim kalemliğim falan nike yani bir de şimdi bütün eşyalarımı incelemeli miyim sakıncalımı değil mi diye lütfen yardım edin


Yorum: Nike marka ürün kullanmak

mumsema
Nike marka neden sakıncalıymış sorsaydın. Benimde nike marka ayakkabım var.
Şayet domuz derisi varsa kullanılmaz ama ayakkabı satın alırken ne derisi olduğu zaten yazılı

Okudunuz mu?  Günahları hafife almak

Yorum: Nike marka ürün kullanmak

qwert123
Nike (Yunanca söyleyişi: [nǐːkɛː]), Yunan mitolojisinde zafer tanrıçasıdır. Roma mitolojisindeki karşılığı Victoria’dır. Nike, çok hızlı koşma ve uçma yeteneğine sahiptir. İnsan görünümündedir.

Ebu Hanzala diye biri var o bu markayi sakincali buluyor ve diyor ki eğer bu markadan urununuz varsa markanin ustunu kapatip o sekilde kullanin.

Okudunuz mu?  Bir müslümana şakasına şeytanamı tapıyorsun demek

‘Nike’ marka ürün kullanmak caiz midir?

Yardimci olursaniz sevinirim.

Cevap verebilecek var mi ?


Yorum: Nike marka ürün kullanmak

mumsema
Cevap verdim kullanın… Kötü anlama gelen markaları kullanan kafir olmaz müşrik de olmaz. Anlamı daha güzel kaliteli ürünler varsa tercih edin yoksa dini sakıncası yok
yabancı ürünlerin çoğu bu anlamda maalesef

Okudunuz mu?  Satanist birisine aşık olmak günah mı?

Secan
Ben de bunu gecen sene Cay House’ta ki Harun Serkan Aktas’a sormustum, o da sakincali değil demisti. Ama ben yine de ihtiyatli davranip kullanmiyorum bu markayi.


nike giymek günah mı, Nike satmak harammı, nike caiz mi

Bu kategoride yer alan Ailemin izni olmadan imam nikahı yapmak istiyorum geçerlimi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nike marka ürün kullanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.