Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Yolda mahrem bölgeler görmek

Yolda mahrem bölgeler görmek

Enes_
kadınların el ve yüz dışında yerleri mahrem günümüzde yolda işte okulda vb. yerlerde sürekli bu yerleri görüyoruz bu kısa şortlar göbeği açık gezenler vs. bunlar günah veya haram mıdır yoksa caiz mi


Yorum: Yolda mahrem bölgeler görmek

arifselim
Bakılması haram olan kadınlara bakmak caiz değildir. Yolda, dışarıda ve okul gibi yerlerde istemeden görülmesi günah olmaz ama dönüp tekrar bakmak haramdır. Günahtan kaçınmak ne kadar zor olursa mükafatı da o kadar büyük olur Allah’ın izniyle.

Okudunuz mu?  Gusül sırasında içinden değişik düşünceler geçmesi

tağut

Bu kategoride yer alan Mehirsiz nikah Şafii ve Hanefi mezhebine göre sahih midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yolda mahrem bölgeler görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.