Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:42
missa0555
Editor

Yarı yolda bırakıldım

Yarı yolda bırakıldım

Kayıtsız Üye
Hocam benim erkek arkadaşım vardı beni yarıyolda bıraktı ben onu çok seviyordum ama beni bıraktı çok acı çektim dayanamıyorum sırf konuşmak için hep bahaneler uyduruyordum. Sonra geldi aylar sonra affettim konuştum umut verdi umutlandım sonra niye umutlandım diye küçük düşürüp gitti. Ben gene çok acı çektim dayanamıyorum sahte hesap kurup hep takip ediyordum sonra anladı benim ben korkudan kaybetmemek için yok dedim rezil etti beni ve gitti sonra aylar sonra gene geldi gene kötüyüm dedi sorunların var dedi yanında oldum sonra gene umutlandım diye engeledi beni bende sahte hesaptan takip ediyordum sensin dedi yok diyodum hocam çok korkuyordum zaten bırakmak için bahane arıyordu Sonra bana basitsin dedi engeledi heryerden seni istemiyorum dedi numarasını değiştirdi ve nişanlanacam dedi bana gitti hocam ben ne yapacam ben sadece yanında oldum sevdim korktum

Okudunuz mu?  Kurunun yanında yaş da yanar ile ilgili kompozisyon

Yorum: Yarı yolda bırakıldım

sevdiyar
Cümleye hocam ile başlıyorsun ama bu hikaye İslama karşı. İslamda gönül eğlendirme yok erkek kadın flörtü haramdır. Konuya dönecek olursak ikinci defa tecrübe ettin artık ilgilenmeyi bırakman gerekir.


Yorum: Yarı yolda bırakıldım

Kayıtsız Üye
Bakara sûresi : Allah (c.c) hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez.

Okudunuz mu?  Bilerek yalan söylemenin keffareti nedir?

Çok güzel bir özet daha :
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur…
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya…
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya… Öldüm der durur, yine de yaşarsın…

Okudunuz mu?  Farsça rakamlar ve okunuşları

Uzun lafın kısası, haram sevdalarda mutluluğu arama kardeşim. Youtube’dan dini videolar izle, çok iyi gelecek. (Örn: Sözler Köşkü, Hayalhanem, Çay House.)


Yarı Yolda Bırakmak

Kayıtsız Üye
Merhaba ben 20 yaşında bir kızım önceki hayatım dinden uzak geçti haliyle erkek arkadaşımda vardi 3 sene konuştuk artık sözlenecektik ben çok güvenmiştim çünkü çok güven vermişti beni kandırdı ve biz zina yaptık bundan sonra evleneceğiz kesin dedi evlenecektik söz vermişti aileler tanıştı sonradan annesi hep bir şeylere bahane buldu ve oğluna demi ki ben seni kimseyle paylaşamam kıskanıyorum evlenme demiş ben annesine yalvardım bu olayı söyledim ben şimdi ne yapacağım lütfen beni böyle bırakmayın dedim ama annesi sen suçlusun benim oğlum suçsuz kendini başkasına yama dedi ve önceden başkalarıyla da bu haltı yemediği ne malum gibi şeyler söylemiş siz diyorsunuz ki zina da kul hakkı yok nasıl kul hakkı yok intiharın eşiğine geldim bu yüzden çok şükür bu olaydan 1 ay sonra sinir krizleri geçirirken Allah’a yaklaştım tövbe ettim o kadar çok değiştim ki tesettüre girdim ve hakkını vererek tesettüre uyuyorum ama kalbimde hep yara kaldı bu olay arada aklıma gelince yine ağlama krizlerine giriyorum bunun vebali ne zulüm çektim resmen.

Okudunuz mu?  İftiraya uğradım hakkımı helal etmeye bilirmiyim

Allah beni yari yolda birakri

Bu kategoride yer alan Vücuttaki kılların temizliği başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yarı yolda bırakıldım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.