Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
missa01
Abone

Ablam bilmeden kolumun açık olduğu bir fotoğrafını erkek arkadaşına atmış ?

Ablam bilmeden kolumun açık olduğu bir fotoğrafını erkek arkadaşına atmış ?

Nisa Yılmaz
Ben tesettürlü ve 14 yaşında bir kızım ve yüzünün gözükmediği fakat kolumun açık olduğu ( kısa kollu giymiştim) bir fotoğrafı erkek bir arkadaşına atmış. ( O da benim olduğumu bilmiyordu). Bunu ben daha sonradan gördüm ve hemen sildirdim. Keşke görebilseydim bunu yaparken. Daha sonra ağlamaya başladım attı diye. Bunun günahı bana yazılır mı sonuçta ben yapmadım. Yada ne yapmam gerekir ?

Okudunuz mu?  Ruhlar ölünce ne yaparlar?

Yorum: Ablam bilmeden kolumun açık olduğu bir fotoğrafını erkek arkadaşına atmış ?

Kayıtsız Üye
Sizin bu olayda hiçbir günah ve kabahatiniz yok. Ama benim tavsiyem başınız açık ve örtünmemiş bir şekilde fotoğraf çekinmeyin ve bu fotoğrafları telefonunuzda tutmayın. Ben bir arkadaşımın yanından geçerken saçı açık halini görmüştüm telefonundan maalesef.

Bu kategoride yer alan İbadet etmeyi bıraktım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ablam bilmeden kolumun açık olduğu bir fotoğrafını erkek arkadaşına atmış ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.