Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden91
Abone

Kendi gençliğimi kendi ellerimle yaktım

Kendi gençliğimi kendi ellerimle yaktım

KezzapMisali
Nasıl yazacagimi dahi bilemiyorum:'( Ben 22 yaşında bir gencim ama artık hickimse bana genç gözüyle bakmıyor. Dünyam başıma yıkıldı. Tedavisi dahi mümkün olmayan bir hale düştüm. Bundan 3 sene evvel çok büyük bir hata yaptım. Kendi ellerimle kendi gençliğimi ateşe attım. Allah dostu bir mübarekten dua istedim ve bir süre sonra bir rüya gördüm. Ama anlatmam belki doğru olmaz diye yazmıyorum. Allah’ım beni affet.

Okudunuz mu?  Büyük Tuvalet Pisliğinden Büyü Yapılır Mi?

Yorum: Kendi gençliğimi kendi ellerimle yaktım

arifselim
Selamun aleykum. Günahlar ne kadar çok ve ne kadar büyük olursa olsun Allah’ın merhametinden büyük değildir. Samimiyetle tövbe istiğfar et ve Allah’tan yardım iste. Sana yol gösterecek ve güvenilir kimselere de danışarak yardım talep edebilirsin.

Bu kategoride yer alan Kız Kardeşle Abinin Aynı Safta Namaz Kılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendi gençliğimi kendi ellerimle yaktım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.