Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Birisini Müslüman Yapmanın Sevabı

Birini Müslüman Yapmanın Sevabı

Turkiyem1
Bir Arkadaşımız İslam Diniyle Dalga geçiyordu, Arkadaşımızla Konuşa konuşa Müslüman Yaptım Sevabı Nedir?


Yorum: Birisini Müslüman Yapmanın Sevabı

arifselim
Birinin hidayete ermesine vesile olmak dünya ile içindekilerine sahip olmaktan bile çok daha büyük bir sevaptır. O kişi ibadetinde ve dininde olduğu sürece onun sevabından hiç eksilmeden sana sevap yazılmaya devam eder.

Okudunuz mu?  Macro kullanımı hile midir ve günah mıdır?

Birini Müslüman Yapmanın Sevabı

artery
konunun başlığındanda anlaşlmak üzere içimde bir kıpırtı var yani illa birini müslüman yapmak istiyorum n’apmalıyım nasıl yapmalıyım neler demeliyim ve sevabınıda merak ediyorum ama nasıl yapacağım azcık tüyo verirseniz sevinirim Allah’ın selamı hepimizin üzerine olsun Hayırlı Geceler

Okudunuz mu?  Kul Hakkı Helallik Alma

Cevap: Birini Müslüman Yapmanın Sevabı

kibrit
İngilizcen varsa Street dawa isimli bir program var. Adamlar takır takır milleti müslüman yapıyor 🙂 Yada sonradan müslüman olmuş kişilerin videolarını izleyebiirsin youtube’dan . Gerçekten onların samimiyeti ve çabası yanında nefsim çok zayıf kalıyor…


Cevap: Birini Müslüman Yapmanın Sevabı

artery
kibrit
arkadaşım saol ilgileneceğim ALlah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Üstümde çok büyük bir ağırlık var.

 


Cevap: Birini Müslüman Yapmanın Sevabı
Saif Al-Din

İşte İngilterede Müslümanlığı yaşayıp yaymaya çalışan bir grup. 56 dakikalık bir video ama keyifle izlemiştim çalışmalarını. Ramazanda hep birlikte iftar etmeleri, geceleyin arabayla mescit aramaları, aileleri ile olan ilişkileri, Hz. Erkam’ın(r.a.) evinde toplanan sahabe gibi kendi aralarında toplanıp sohbet etmeleri derken bağlılık ve kardeşliklerinde bizden çok ileri düzeyde olmaları. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ama kesinlikle izleyin.
Maalesef video ingilizce yine.

Okudunuz mu?  Cennette İnsan Hayatı Nasıl olacak

bir kişiyi müslüman yapmanın sevabı, birini müslüman yapmanın sevabı, bir insani musluman yapmanin sevabi

Bu kategoride yer alan Namaz esnasında polarımın baş kısmı , istemsizce başımı örtüyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birisini Müslüman Yapmanın Sevabı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.