Anasayfa
12 Temmuz 2022, 6:43
sizden95
Abone

Macro kullanımı hile midir ve günah mıdır?

Macro kullanımı hile midir ve günah mıdır?

bomberman
Selamün aleyküm

Arkadaşlar şimdi bazı mauseler var bide programlar bazı mauselerin donanım özelliği var macro deniliyor mesela bazı taliamtlar giriyosun onu kendisi yapıyor oyunlarda çok işe yaıyor bide bazı programlar var oda macro deniliyor onada böyle yapabiliyosun veyahuy o programa talimat girip örenğin x tuşuna 1 kere basınca program sayesinde 3-4 kere basıyor ve bu oyunlarda işimize yarıyor.

Okudunuz mu?  Ömür değişir mi?

Arkadaşlar bu hile midir ve günah mıdır?

Allah Razı Olsun.


Yorum: Macro kullanımı hile midir ve günah mıdır?

ACİLSERVİS
Aleykümüsselam
Bu bir hile değildir. Bu özellikler varsa faydalanmak gerekir.


Yorum: Macro kullanımı hile midir ve günah mıdır?

Kayıtsız Üye
Hocam bu macro denilen şeyi oyun yönetimi hileden sayıyor. Çünkü kullanmayan adam ile kullanan adam arasında bariz farklar oluyor ve kullanan adam kullanmayan adamın gireceği etkinliklere vs giremiyor. Bu etkinliklere girip de insanlar para kazanıyor. Durum budur

Bu kategoride yer alan Başıma Gelen İlginç Olay başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Macro kullanımı hile midir ve günah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.