Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
missa03
Abone

Aralıksız ihtilam olmak 6 günde 5 kere

Aralıksız ihtilam olmak 6 günde 5 kere

Kayıtsız Üye
Daha 15 yaşındayım bu konuyu aileme açamıyorum 6günde 5kere ihtilam oldum 2 sinde saate baktığımda güneş doğmadan 10 15 dakika önceydi ne yapmam lazım bunun geçmesi için.Biliyorum bu bir nimet.Ama bu kadarıda benim için fazla

Okudunuz mu?  Defalarca yemin edip bozunca kaç kefaret gerekir

Yorum: Aralıksız ihtilam olmak 6 günde 5 kere

ACİLSERVİS
Sabah namazını kıldıysan güneşin çıkıp çıkmaması önemli değil. Ta ikindiden önceye kadar da cenabet kalabilirsin. Yani öğle namazını kaçırmaman gerekir. Namaz kaçıran günahkar olur.

Bu kategoride yer alan Konuşmadığım komşularım kurban eti ikram ettiler almadım. günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aralıksız ihtilam olmak 6 günde 5 kere Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.