Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
missa03
Abone

Namaz abdestinde ağza kaç kere su verilir

Namaz abdestinde ağza kaç kere su verilir

Kayıtsız Üye
Öğle namazının abdestini alacaktım niyet ettim ağzıma suyu verdim bir anda kaç kere ağzıma su verdigimi unuttum 3keremi 2keremi diye sonra abdestimi almaya devam ettim abdestim kabul olurmu şimdiden Allâh razı olsun…

Okudunuz mu?  Kızımın ölüsünü öpeyim ki demek yemin midir ; yeminse nasıl bozulur

Namaz abdesti

Muhammedfurka
Cümleten Selamünaleyküm ögle namazının abdestini alacaktım niyet ettim ağzıma suyu verdim bir anda kaç kere ağzıma su verdigimi unuttum 3 keremi 2 keremi diye sonra abdestimi almaya devam ettim abdestim kabul olurmu şimdiden Allâh razı olsun…


Yorum: Namaz abdestinde ağza kaç kere su verilir

ACİLSERVİS
Kardeşim forumduasi.com/islamda-temizlik-taharet/210356-abdestin-farzlari-kisaca.htmlabdestin farzları ve forumduasi.com/hanefi-mezhebi/273076-hanefi-mezhebinde-abdestin-sunnetleri-kisaca.htmlabdestin sünnetlerini bilmediğin gözüküyor. Bunları öğrenmek sana farzdır. Yani zorundasın mecbursun. Tabi farz nedir sünnet nedir onları önceden biliyor olman gerekir.
Ağza su vermek sünnet ve üç defa da sünnettir. Ağzı yıkamayı unutursun veya bir defa yıkarsın yada bir sürü yıkarsın abdestine engel olmaz. Sadece sünnet sevabından mahrum olursun.

Bu kategoride yer alan Küçük yaşta erkek erkeğe sürtüşme livatamıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz abdestinde ağza kaç kere su verilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.