Anasayfa
1 Ocak 2022, 7:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada genital bölge kılı görmek

Rüyada genital bölge kılı görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben bayanın rüyamda kız kardeşimin genital bölge kıllarını cımbızla çekiyorlardı yalnız kıllar kopmuyordu yorumlarsaniz çok sevinirim


Yorum: Rüyada genital bölge kılı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kızkardeşinin malından veya herhangi imkanlarından sinsice istifade etmek isteyen birilerinin olduğuna işaret eder. Bu rüya bir ikaz gibi kabuk edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada genital bölge kılı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada kendi avret yerimi kıllı gördüm ama kıllar çok yoktu ilk önce iç çamaşırı vardı sonra iç çamaşır çıkardım ama hatırlamıyorum nasıl çıktığını ayriyetten kız kardeşimin ve kız kuzenimin avret yerlerini de gördüm yani cinsel organlarını bel altından itibaren gördüm onlarınki temizdi karanlık bir odadaydık onlarında iç çamaşırları çıktı hatırlamıyorum nasıl çıkarttıklarını ben utandığımı hissediyorum rüyamda yüzümüzde gülümseme var sonra ünlü bir adam yani kerimçan durmaz kapıyı açtı yani odaya girdi ve beyaz dişleriyle güldü

Okudunuz mu?  Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada genital bölge kılı görmek

Tohat
Kendini bu şekilde görmüş olman senin zengin olmana, yapacağın işlerde kazancın artacağına madden rahatlayacağına işaret iken başkalarını açık olarak görmen ise birileri ile yapacağın hata ve yanlışlara adım atmana ve bu rüyanın sana olan uyarısına işaret etmektedir. Doğruyu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Genç görmek (İmam Nablusi)

rüyada özel bölgede kıl görmek, rüyada cinsel organda kıl görmek, rüyada genital bölgede kıl görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada geminin uçtuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada genital bölge kılı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.