Anasayfa
12 Aralık 2023, 7:11
missa07
Abone

Hatırlamadığın günaha tövbe edilirmi? Ve nasıl?

Hatırlamadığın günaha tövbe edilirmi? Ve nasıl?

Kayıtsız Üye
Hatırlamadığın veya günah olduğunu bilmediğin ve hala aynı günahı işleyen (ama günah olduğunu bilmiyorsa) nasıl tövbe etmesi lazım? Yani bilmiyor ama eğer günah işliyorsa nasıl tövbe etmesi lazım? Ve mesela günah işliyorsa ama bilmiyorsa onun günah olduğunu, tövbe ederken pişmanım dese ama hala işliyorsa o günahı ?

Okudunuz mu?  Gıybet için helallik istemek

Yorum: Hatırlamadığın günaha tövbe edilirmi? Ve nasıl?

arifselim
Eğer bilmiyorsa zaten bilmiyordur bunun bir çözümü de açıklaması da yoktur. İnsan bildiği yada günah olduğunu sonradan öğrendiği günahlarından tövbe eder. Dilerse şöyle de dua ve tövbe edebilir: Allah’ım bilip ve bilmediğim bütün günahlarımdan tövbe ediyorum, ben bağışla.

Bu kategoride yer alan Porselen biblo ve vasolar evin içinde günahmıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hatırlamadığın günaha tövbe edilirmi? Ve nasıl? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.