Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:40
sizden7-2
Abone

Tövbe ediyorum fakat aynı günaha yeniden bulaşıyorum

Tövbe ediyorum fakat aynı günaha yeniden bulaşıyorum

aynr
Merhabalar. Vicdani olarak rahatsizlik duydugum noktalar var. Oncelerden yani küçük yaslarimda Rabbimiz e ve dinime çok deger veriyodum ve bunu guzellikle yasayabiliyodum. Taki nefsimin bana emirleri hukmeder dereceye gelene kadar. Ben artik eski ben olmak istiyorum. Dusunce olarak gunahlardan arinmak ve dinimi doya doya yasamak istiyorum.

Okudunuz mu?  Vatan, millet ve vatandaşlığın önemi nedir, İslamda yeri nedir?

Yorum: Tövbe ediyorum fakat aynı günaha yeniden bulaşıyorum

Benkimim
Ne kadar günaha düşersen düş yinede tövbe et samimi bir tövbeyle ALLAH direk affeder hem şu var nefsin bişeyler istiycek tabi bunları yapmaman seni ALLAHA daha çok yaklaştırcak manen diceksin ki Ya RABBİ benim nefsim bana söz geçiremez sen benim RABBİMSİN kırar yok ederim nefsimin isteklerini canım acısa sıkıntı çeksemde senin için dayanırım dersin ve bu yolda yürürsün hem nefis daima kötülüğü emreder ona karşı çıkmaksa büyük bir yiğitlik o yüzden onun isteği olcak ama karşı çıkarsan ALLAHA baya yaklaşırsın selametle…

Okudunuz mu?  Cennete gittigimizde cennette olan birini hemen görebilir miyiz?Yani onun isteyip istememesi gibi bir durum olur mu?

Yorum: Tövbe ediyorum fakat aynı günaha yeniden bulaşıyorum

#UguR
Tövbenizi bozuyorsanız yine tövbe edin. Siz namazlarınızı dosdoğru kılın ve şeytanın verdiği vesveselere aldırış etmeyin. Eğer bir günahı nasıl annenizin yanında veya babanızın yanınızda işliyemiyorsanız, Allah sizi izlediğinde de işlememeye çalışın.

Bu kategoride yer alan Bacak ağrısı ve namaz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tövbe ediyorum fakat aynı günaha yeniden bulaşıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.