Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden93
Abone

Evlilikte anne babaya küfür

Evlilikte anne babaya küfür

Aysh
Eşimle ufak bir tartışma yaşarken annem gelip yine ne oldu diye sorunca eşim çıldırdı anneme çok ağır küfür edip annemi itekledi ve bir kere de vurduğu oldu ve evden attı. Böyle bir eşi boşarsam vebal almış olurmuyum? Yuvamı kurtarmaya çalıştıkca eşimin şiddeti artı?

Okudunuz mu?  Sigara mekruh mu yoksa haram mı? İçki haramsa sigarada haram olması gerekmiyor mu?

Yorum: Evlilikte anne babaya küfür

KralCocuk
Dostum ben bu konu hakkında bilgili değilim fakat büyük bir ihtimalle günah almış olmassın. O senin biricik annene küfür etmiş, vurmuş ve evden atmış. Peygamber efendimize bile soruyorlar en çok sevdiğin kişi kim diye (yanlış bilmiyorsam.) ilk 3’üne "Annem" diyor. "Cennet annelerin ayaklarının altındadır." lafı bile annelerin kutsal olduğunu anlatırken senin eşin çok büyük bir ayıp yapmış.

Bu kategoride yer alan Gusül alırken ağza ve burna hangi el ile su verilir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilikte anne babaya küfür Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.