Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:58
missa3
Abone

Annemle aramız çok bozuk

Annemle aramız çok bozuk

Kayıtsız Üye
Merhabalar öncelikle benim annem ile aramda çok büyük sorunlarim var anneme karşı hatalarim oldu farkındayım ama bu hatalar geçmişte oldu ve çok pismanim o kadar büyük konular değil aslında annem o zaman dan beri beni pek sevmez aramiz aslında yok bile denilebilir ben annemi aslında çok severim ama anneme hiç birseyimi anlatamam annem için kız kardesimve erkek kkardesim on planda dadır annem beni hiç dinlemez her zaman onun gözünde haksizim her zaman beni her yerde kötüler rezil eder ama ben bunların olmasını istemem lütfen bana bir fikir onerin

Okudunuz mu?  Karı-Koca hakkında ayet ve hadisler

Yorum: Annemle aramız çok bozuk

Kayıtsız Üye
Merhaba kardesim,

Yazdiklarini okudum, yasini/yaptiklarini bilmiyorum, ama neticede gecmis gecmisde kalmistir. Bir ihtimal annen hatalarini belki tekrarlamandan korkuyor olup, Sana biraz mesafeli durabilir.
Veya sen annenden Sana farkli sevgi ile davranmasini bekliyor olabilirsin.

Okudunuz mu?  Kuran Okuma Takip Çizelgeleri

Verebilecegim tavsiye; zaman varken, firsat varken, birbirinizle konusun. Ona anlat hislerini, pismanliklarini, onu ne kadar sevdigini. Cok sükür dilimiz tutuyor, en güzeli imkan var iken, sevdiklerine sevginizi göstermektir.
Böyle hisler benim görüsüme göre, iletisimsizlikden öne geldiği için, Ben konusmakdan yanayim. Birbirinizle zaman gecirmeye önem gösterin. Bu adimlar sizden de gelebilir.

Okudunuz mu?  Bir Meclisten Ayrılırken Okunabilecek Duâ

Ama tabiki herkesin fikrini de alabilirsiniz.

Allahin izni ile, bol dua ile, araniz süper olur insaAllah.

Allah’a emanet olun


Yorum: Annemle aramız çok bozuk

Kayıtsız Üye
Merhaba kardeşlerim benim aslinda annemle aram çok iyidir yani genelde ama bazen oyle anlar oluyorki ne ben ne annem birbirim8zi dinlemeden hep kirici konusuyoruz …. ben gecmisimi hep onlardan uzak ta gecirdim ve simdi o gecmisim gelip beni sıkıyor annemle aramiz bozuluyo hep bir koza hasret kaldigini soyluyo gecmisim uzakta derken okumak için 5 sene onlardan uzakta amcamlarda kaldim ve çok aci cektim … annemle hiç birlikte yasamadik diyebil8rim iste ne onerirsiniz zaten seneye de insallh unv sinavindan gecersem yine gitmek zorunda kalacam

Bu kategoride yer alan İbadetle temizlik arasında nasıl bir ilişki vardır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annemle aramız çok bozuk Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.