Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Psikolojisi Bozuk Kız Kardeşi

Psikolojisi Bozuk Kız Kardeşi

NurIsik
Selamün Aleyküm,

Ben 33 yaşıma girdim, ve bu yaşıma kadar yaşlı Babam ve kız kardeşimle bir evi paylaşıyoruz. Evde benim kaldığım müstakil bir yer var, Babam ve kız kardeşimin kaldığı bir yer var. Maalesef kız kardeşim zalim ve psikolojisi bozuk. Bu yüzden küçüklükden beri bana çok psikolojik eziyet ediyor, sözleriyle, hareketleriyle. Mesele şimdi izine gitmeden önce 1 hafta boyunca bağırmalar, çağırmalar, ağlamalar. Hava limanında ayrı eziyet, izin yerinde dört duvar arasında ayrı eziyet. İzinden döndüğümüz ilk akşam eve gelir gelmez bağırmalar, ağlamalar. Babam ona sürekli "Yavrum Allah’ından bul!" ve rahmetli annemin bana telefon açıp "Yavrum bana çok çektiriyor diye ağladığı" bir kız. İster istemez benim psikolojimi tamamen bitirdi. Milyonlarca defa tedavi görmesi gerektiğini söyledim, ama tedavi almamakta ısrarcı. Aklımdan sürekli başka bir eve taşınmak geliyor, fakat Babamı yalnız bırakmak kolay gelmiyor, Babamı yalnız bırakmak istemiyorum.

Okudunuz mu?  Garip Kur-an tekniği

Hayatımdan iyice usanmış vaziyetteyim. Ne yapmam gerek bu durumda?


Yorum: Psikolojisi Bozuk Kız Kardeşi

Ensar
Sevgili kardeşim sizler kardeşinizin büyüğüsünüz sizin sevabınız ayrıca farklı olacaktır. Sabretmenizden dolayı ve ailenizi terk etmediğinizden ötürüde ayrıca sizi kutlamak gerekir. Siz sabırlı davranmaya devam edin eve doktor getirme yolunu deneye bilir yada tatlı dil ile onu hastaneye götürmeye ikna etmeye gayret gösterin. Aile birlikte olunca huzur artar bunu asla unutmayın. Allah şifa versin

Bu kategoride yer alan Biri annemize küfür ederse napmalıyız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Psikolojisi Bozuk Kız Kardeşi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.