Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:19
sizden06
Abone

Garip Kur-an tekniği

Garip Kur-an tekniği

gizlidir123
yaz tatilinde babam ilk önce beni camiye yolladı kur-an öğreneyim diye
ordan pek hoşnut kalmadık.Daha sonra başka bir hocaya yolla dı beni babam yolladığı yer cami değildi dershane gibi bir yerdi hoca vardı normal giyimli.her öğrenciyle teker teker ilgileniyor onlara çikolata vb. ödüller veriyor ama hocanın öğretme şekli garipti elif ba"yı düzden değilde karışık bir şekilde izliyordu bize kitap dağıtıyordu ordan çalışıyorduk (dağıttığı kitap elif-ba değil kendi hazırladığı bir kitaptı ) bize Kur-an ıda düzden okutturmuyor ilk önce Yasini okutturup ezberlettiriyor bölüm bölüm daha sonrada namaz surelerini ezberlettirip okutturuyor üstelik bunu yaparken kronometre de tutuyor sizce bu doğru bir teknik mi ??

Okudunuz mu?  İzinsiz çeviri yapmak, alıntı yapmak kul hakkı mı

ama bu teknikle hocanın kitabını 1 haftada bitirip Yasine geçtim
kitabın içinde kurallar çok güzel anlatılıyor

peki bu teknikle normal Kur-an okurken zorlanırmıyım ??


Cevap: garip Kur-an tekniği

Muhasibi
< yaz tatilinde babam ilk önce beni camiye yolladı kur-an öğreneyim diye
forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/193340-garip-kur-an-teknigi.htmlgarip Kur-an tekniği ordan pek hoşnut kalmadık.Daha sonra başka bir hocaya yolla dı beni babam yolladığı yer cami değildi dershane gibi bir yerdi hoca vardı normal giyimli.her öğrenciyle teker teker ilgileniyor onlara çikolata vb. ödüller veriyor ama hocanın öğretme şekli garipti elif ba"yı düzden değilde karışık bir şekilde izliyordu bize kitap dağıtıyordu ordan çalışıyorduk (dağıttığı kitap elif-ba değil kendi hazırladığı bir kitaptı ) bize Kur-an ıda düzden okutturmuyor ilk önce Yasini okutturup ezberlettiriyor bölüm bölüm daha sonrada namaz surelerini ezberlettirip okutturuyor üstelik bunu yaparken kronometre de tutuyor sizce bu doğru bir teknik mi ??

Okudunuz mu?  Kaşlarının ortasını almak caiz midir?

ama bu teknikle hocanın kitabını 1 haftada bitirip Yasine geçtim
kitabın içinde kurallar çok güzel anlatılıyor

peki bu teknikle normal Kur-an okurken zorlanırmıyım ?? >
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır kardeşim.
Her eğitmenin kendine göre metodları var.Sizin hocanın da metodu bu.
Diyecek bir şey yok…Saygı duymak lazım.
Sana fayda vermişse ne mutlu…

Okudunuz mu?  Yellenme Özürlü hakkında

Cevap: garip Kur-an tekniği

gizlidir123
en iyi cevap kesinlikle budur bence 😀

ALLAH (c.c) razı olsun

Bu kategoride yer alan Mezhepler niçin mürtedlerin öldürülmesi gerektiğini söylüyorlar? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Garip Kur-an tekniği Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.