Anasayfa
14 Mart 2023, 16:46
sizden5
Abone

Evlilik için görüşmeye gittik sizdende bazı konular da yardım istiyorum

Evlilik için görüşmeye gittik sizdende bazı konular da yardım istiyorum

yalanhayat
Bi akrabamız birini bana uygun görmüş anneme demiş neyse bana da dediler gittik evlerine bizi bir odaya koydular görüştük kız dindar ve temiz saf biri belli ve eminim iyi bir eş olacak durumda fakat benim içim bir türlü kıza ısınmadı nedendir bilmiyorum neyse odadan çıktık kızın teyzesi neye vardınız dedi bende efendim oda düşünsün bende düşüneyim kararımızı bildiririz dedim dünden beri düşünüyorum kız aradığım gibi bir kız ama ne kalbim ne gönlüm ısınmadı akrabalarım hep beğendi iyi kız güzel kız annem babam çok beğendi Allah var iyi bir kız ama bu durumda sırf bu yüzden kabul etmemem yanlış mı olur fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Okudunuz mu?  İşe gitmemek için yalan söylemek

Yorum: Evlilik için görüşmeye gittik sizdende bazı konular da yardım istiyorum

zeze
kardes bana soz dusmezde elalem begendi diye kızı mutlu edemeyeceksen yakma hayatını kızın yinede bakalim hocalarimiz ne diyecek


Yorum: Evlilik için görüşmeye gittik sizdende bazı konular da yardım istiyorum

Kayıtsız Üye
İçinizin ısınmadığı biriyle bir ömür birlikte olabilir misiniz? Zamanla ısınırsın diyecekler olabilir ama ilk tanışmada içinizde bir kıpırtı olması gerekmez miydi? Onu tekrar görmek için sabırsızlanıyor musunuz? Evlilik hayatımızdaki belki de en önemli karar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah.

Okudunuz mu?  Kuran dinlerken ağlayamamak ve yüzüstü yatmak hakkında sorularım

Yorum: Evlilik için görüşmeye gittik sizdende bazı konular da yardım istiyorum

zeze
bence mutlaka istihareye yat kardes

Bu kategoride yer alan İç Çamaşırında Emin olamadığımız Lekeler hakkında... gusul almam gerekirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik için görüşmeye gittik sizdende bazı konular da yardım istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.