Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa08
Abone

Hamile kalmaktan korkuyorum

Hamile kalmaktan korkuyorum

Kayıtsız Üye
ben hamile kalmaktan aşırı korkuyorum düşününce bile urperiyorum bunun nedeni nedir ? merhametsizlik midir nedeni?


Yorum: Hamile kalmaktan korkuyorum

arifselim
Hamile olmaktan korkmak merhametsiz olmak demek değildir. Bu sıradan bir korku gibi olabilir. İnsanın bir şeylerden korkması normaldir. Bebeklerden ve çocuklardan nefret etmek merhametsizlik olur.

Okudunuz mu?  Kuranda geçen ve anlamı güzel olan isimler

Yorum: Hamile kalmaktan korkuyorum

Kayıtsız Üye
erhaba hocam 19 yaşındayim ve bakireyim bu konular kafamı çok karıştırıyor söyleki 7 ay öncesine kadar 5 ay yada daha fazla aralıklarla mast yapardim ama Allah korkumdan ve bundan sonraki üzüntüden dolayi bırakmaya gayret gösterdim çok şehvet sıkıntısı çektim inşAllah Allahimin yardımıyla ve duaylà hergün daha da atlatiyorum sorum şu bazen iç camasirimi göbeğime doğru yada aşağı yukarı doğru indiriyorum xunku daha önceleri bundan sıkıntı yaşıyodum yani bişi olucak mi diye bişi olicak derken hissedilcek mi diye bazen oluyor ve çok üzülüyorum bazen olmuyo çok seviniyorum bu gusle mani midir bozar mı bir çeşit mast midir Teşekkürler hocam

Okudunuz mu?  Tavaftaki söylenen tekbirler nelerdir

Yorum: Hamile kalmaktan korkuyorum

Kayıtsız Üye
bebek ve çocukları seviyorm.
hamile kalmaktan ürperdigim için ilerde evlenmeyide düşünmüyorum.bu yanlis midir?
birde sperm bulasmasindan korkuyorum disardan.bu hamile kalma korkumdan midir acaba?
mast yapilip banyoya girilirse ele sperm degse banyoda sonra alt kisim yikanirken içine kacsa spermler bu durumda hamile kalinir mi?benim bildigim spermler dis ortamda fazla yasamiyor?..

Okudunuz mu?  Vefat eden babam için ne yapabilirim?

spermdenkorkmak

Bu kategoride yer alan Kart kullanmak caiz mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hamile kalmaktan korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.