Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm hocam,

esimle çok sorunlar yasadik ve su an bosanip bosanmama konusunda bir karar asamasindayiz, böyle büyük bir karari vermekte zorlaniyorum ve bu sebeple son care olarak istihare namazına yattim. rüyamda önce eski bir okul arkadaşimin çok nadir rastlanilan ölümcül bir hastaliga yakalandigini gördüm. onu bulundugu hastanede ziyarete gidiyordum ve moral vermeye calisiyordum. ardindan rüyamda degisiklikler oldu ve kendimi arkadaşlarımla birlikte kapali carsida alisveris yaparken, anneme hediye olarak kücük kücük bir sürü sabun alirken gördüm. o sabunlar sonradan sabunlugun içinde eriyordu. yine ardindan, ilk basta eski okul arkadaşimin yakalandigi hastaliga benim de yakalandigimi gördüm. nadir ve ölümcül olan bu hastaliktan dolayi kisa süre sonra ölecegimi biliyordum ama huzurluydum. bir nevi ölecek olmama seviniyordum.

Okudunuz mu?  İstiharede belirsiz rüya görmek

sabah kalkarken çok huzurlu bir ruh hali içindeydim. tamamen tevekkül etmenin verdigi rahatlikla sanki alarm calarken bile bana rüyamda ne zaman uyanmam gerekecegi söyleniyordu.

icimde herhangi bir meyil yok. bosa koysam dolmuyor, doluya koysam almiyor. o yüzden bu bosanma konusunda çok kararsizim. sizce bu rüyamin anlami ne olabilir?

Okudunuz mu?  İstihâre Namazı

saygilar


Yorum: İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu gördüklerin hayırlı anlamda değildir. Tamamen olumsuz manaya işaret eder. Kalbine gelen his en önemli işarettir ancak unutma, boşanma gibi ciddi bir konuda rüya ile yada his ile bir karar alamazsın. Çünkü her ne kadar istihare sünnet olsa da bu ne farz nede vaciptir ve insanın yanılması daima mümkündür. Çevrenizde sizi ve durumunuzu az çok bilen güvenilir kimselere istişare ederek bir karar vermeye çalış.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında örümcek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.